Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek hogy valami baj...

Nagyon félek hogy valami baj lesz, mikor tudhatom meg hogy milyen egészségi állapotba van a baba?

Figyelt kérdés

Csináltam 1-2 hülyeséget még a múlthéten akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, cigiztem, alkoholt ittam, és szedtem gyógyszereket(nagyon kész voltam, éppen akkor szakított velem a barátom). Ezeket befejeztem.

Ezen a héten hétfőn kezdtem görcsölni, aztán azóta fájni szokott a hasam, a fejem, a mellem érzékeny, de hányingerem meg gyakori vizelési ingerem még nincs, de viselkedésileg érzékenyebb vagyok.

Már 1 hete nem jött meg.

Több tesztet is töltöttünk ki, és pozitív lett.

Kedden megyek nőgyógyászhoz.

Kb. 2 hetes terhes lehetek szerintem, ahogy kiszámoltam, ultrahangra mikortól lehet menni?

Mikor tudhatom meg a baba egészségi állapotát?

2011. nov. 13. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A teszt pozitív lett, a doki pedig nem talált terhességre utaló jelet? Lehet, hogy még túl korai a terhesség, legalábbis szerintem! Amikor nekem pozitív lett a teszt, és először elmentem dokihoz, megvizsgált, és azt mondta, még nem tud biztosat mondani, menjek vissza 2 hét múlva! Akkor vissza mentem, akkor már biztosra mondta, el is küldött ultrahangra, és megállapították, hogy 8 hetes terhes vagyok! De a következő ultrahangnál a méretek alapján egy héttel fiatalabb terhességet állapítottak meg, így amikor először voltam dokinál, és még azt mondta, nem tud mit mondani, akkor lehettem olyan 5 hetes terhes! Mikor mész vérvételre? Mondjuk nem tudom, hogy hogy vérvételre küld, miért nem ultrahangra!?
2011. nov. 15. 16:41
 12/16 A kérdező kommentje:

azt én sem tudom, de hüvelyi ultrahangot is végzett rajtam és semmi.

vérvételre csütörtökön megyek.

2011. nov. 15. 17:15
 13/16 A kérdező kommentje:

majd hétfőn kiderűl, de mi lehet velem ha nincs baba és mégis akkor mitől fáj a hasam meg mitől lett a teszt 3-szor is pozitív?

és tegnap megjött nekem, félek hogy valami nagyon nagy baj van, furán érzem magam...

2011. nov. 17. 18:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudsz már valamit???
2011. nov. 21. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehetett biokémiai terhesség, így ha megjött, akkor valószínű nem sikerült beágyazódnia teljesen, és levált a nyálkahártyával együtt.
2011. nov. 21. 19:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudsz valamit???
2011. dec. 1. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!