Nagyon félek hogy valami baj lesz, mikor tudhatom meg hogy milyen egészségi állapotba van a baba?
Csináltam 1-2 hülyeséget még a múlthéten akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, cigiztem, alkoholt ittam, és szedtem gyógyszereket(nagyon kész voltam, éppen akkor szakított velem a barátom). Ezeket befejeztem.
Ezen a héten hétfőn kezdtem görcsölni, aztán azóta fájni szokott a hasam, a fejem, a mellem érzékeny, de hányingerem meg gyakori vizelési ingerem még nincs, de viselkedésileg érzékenyebb vagyok.
Már 1 hete nem jött meg.
Több tesztet is töltöttünk ki, és pozitív lett.
Kedden megyek nőgyógyászhoz.
Kb. 2 hetes terhes lehetek szerintem, ahogy kiszámoltam, ultrahangra mikortól lehet menni?
Mikor tudhatom meg a baba egészségi állapotát?
azt én sem tudom, de hüvelyi ultrahangot is végzett rajtam és semmi.
vérvételre csütörtökön megyek.
majd hétfőn kiderűl, de mi lehet velem ha nincs baba és mégis akkor mitől fáj a hasam meg mitől lett a teszt 3-szor is pozitív?
és tegnap megjött nekem, félek hogy valami nagyon nagy baj van, furán érzem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!