Hányadik héten válik egyértelmuen láthatóvá hogy nol a has?
Nol?
Gondolom nő akart lenni, de nem tudom ezt hogyan tudtad így elgépelni.
Nah mindegy, nem ez a lényeg.
A kérdésre válaszolva mindenkinél változó. Átlag olyan 18-20 hetesen válik látványossá. De ez valahol alkati kérdés is.
Mert van aki így használja hogy NŐL. Amúgy teljesen változó,nekem erős hasizmom és hasfalam volt első terhességem előtt és így még 20 hetesen is csak vastagabb volt a derekam de hasam az konkrétan nem látszott.
A második babámnál már 14 hetesen le se tagadhattam volna.
változó.
vékony voltam nagyon, amikor az elsővel terhes lettem. még 18-19 hetesen is simán mondhattam, hogy csak túl sokat ettem. (a 40. hétre hatalmas pocakom lett :))
most a második babával 15 hetesen egyértelműen látszott, hogy van odabent valaki :) Kíváncsi vagyok, most mekkora pocakkal emgyek majd szülni! (szerencsére hátulról nem látszik, hogy terhes vagyok, vagyis a derekam nem lett szélesebb, csak kicsit nőtt rajta a zsírpárna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!