Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hete szültem, a húgycsőnyílá...

4 hete szültem, a húgycsőnyílásom nagyon láthatóvá vált, eddig nem volt ilyen, van valaki hasonló helyzetben? Vissza fog húzódni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Pont most akartam ugyanezt kérdezni de én két hete szültem és szintén nagyon nyitott a hugycsőnyílásom illetve a hüvelyem és a hugycsőnyílás területe piros és nagyon viszket. :( Te ezt nem tapasztaltad? Nagyon várom én is a válaszokat!

Amugy tegnap voltam dokinal a viszketés miatt, és Pimafucin krémet irt fel meg kúpot mondta hogy a hugycsőnyílás területét is kenhetem vele. De pont azt felejtettem megkérdezni miért ilyen nyitott. Amugy azt mondta mindent rendben lát ott lent szóval ő nem mondta hogy gond lenne vele.

Azért engem zavar. Fáj.

2009. máj. 16. 14:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Na végre valaki...

Szokott nekem is viszketni,én betadin sebfertőtlenítővel öblítgettem,valamennyit használt!

Viszont ost meg azt vettem észre,hogy akármivel ürdök,minden csíp!Ezek szerint ezért javasolják az intim foly.szappant!Én nem vettem,most meg szenvedek!

Elég csúnya látvány tárult elém,amikor megnéztem i a helyzet odalenn,mármint,hogy ennyire látszik a húgycsőnyílás.Egy hónap alatt nem kellett volna szerinted visszahúzódnia?!

A páromnak nem is merem mondani.Félek,hogy mit szól majd hozzá!?

Te ég csak 2 hete szültél,neked még változhat!

Próbáld ki a betadin foly. sebfertőtlenítőt!

Recept nélkül lehet venni,és én úgy kevertem,hogy kb 2 dl vízbe nyomtam egy evőkanálnyit!Nagyon jó,nem csíp és utána mintha kicsit megkönnyebbültem volna!

Wc ölött ülve elég ha lassan leöntöd a dolgokat szépen lassan!

Reélem valaki segít nekünk abban,hogy ez így marad-e vagy lesz még a régi,a látvány és a működése,ugyanis én azóta küzdök némi vizelettartási problémával is!:(

2009. máj. 16. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem vizelettartási problémáim nincsenek. Aloe First-el fújtam magam ott szülés után mert javasolták. Most kamillával öblögetem. Meg többször lezuhanyzok egy nap. Intim szappant is használok. Mégis ez van. Néha ha felállok olyan mintha ott egy pontban (az pedig a hugycsőnyílás lesz) mintha kifelé nyomna valami aztán elmúlik. Nagyon zavaró. A hüvelynyílásom is mintha kicsit más lenne szóval olyan mintha kinyílt volna egy kicsit jobban.Nem tágabbra gondolok hanem csak a hüvelynyílásra. Neked nem? Remélem én is hogy minden helyreáll. Betadint lehet kipróbálom.
2009. máj. 16. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Megint én, dokinál nem voltál?
2009. máj. 16. 14:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Voltam,elvileg nem mondta,hogy valami nem jó!

Meg 2 hét múlva megyek 6 hetesre!

Nekem is olyan túl nagy ott lenn minden!

Remélem változik!

2009. máj. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!