Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden szülész-nőgyógyász...

Minden szülész-nőgyógyász végez abortuszt is?

Figyelt kérdés

Nagyon abortuszellenes lettem. A következő babánkat nem igazán szeretném olyan dokinál szülni, aki abortuszt is végez.

De van olyan doki, aki ilyet nem vállal be?

Honnan lehet tudni? Volt már, aki rákérdezett közületek?

2012. máj. 4. 13:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Van olyan szülész-nőgyógyász, aki nem végez abortuszt. Kérdezd meg nyugodtam az orvost, természetesen ne 20 ember előtt.
2012. máj. 4. 13:32
 2/31 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy már szültem nála 2-szer.

Most már talán elég ciki lenne megkérdezni négyszemközt is, nem?

2012. máj. 4. 13:33
 3/31 anonim ***** válasza:
78%

Egyrészt az orvosnak ez is kötelessége, nem jókedvében csinálja.

Másrészt aki nem csinálja, a általában annyira begyepesedett, hogy én nem biznék meg benne.

Harmadszor nem nagy esélye van, hogy éppen olyat találsz, aki nem vállal abortuszt.

Negyedszer nem értem, mi köze a szüléshet annak, hogy az orvos adott esetben abortuszt is végez vagy sem.

2012. máj. 4. 13:35
 4/31 anonim ***** válasza:
76%

Ha eddig meg voltál vele elégedve, akkor most miért akarnál ilyesmin erösködni?

Mert nagy valószinüséggel akkor másikat kellene keresned...

2012. máj. 4. 13:36
 5/31 anonim ***** válasza:
83%

Kettőt szültél nála, elégedett voltál, és most eldobnád azért, mert esetleg vállal abortuszt?

És ha téged megerőszakolna valaki, akkor is megtartanád a babát, ha már ennyire ellenes vagy, erre kíváncsi vagyok. Vagy ha súlyosan beteg, élne kb 1 napot, akkor mit csinálnál??

Nem feltétlen rossz dolog az abortusz.

Ez olyan, mint nem veszel olyan péktől kenyeret, akinek már volt abortusza.

Tiszta bolondság.

2012. máj. 4. 13:39
 6/31 anonim ***** válasza:
79%

Én SZÜLNI megyek a dokimhoz, engem kicsit sem érdekel, hogy végez-e abortuszt is, vagy nem.

Eszembe sem jutna, pláne a helyedben, 2 gyerek után....

Ha meg dokit akarsz váltani, válts, ne ilyen hülye ürügy miatt akarj összeütközni a jól bevált dokidnál. Mert ebből a beszélgetésből jól nem jöhetsz ki!

De te tudod....

2012. máj. 4. 13:40
 7/31 anonim ***** válasza:
71%
Jóég...
2012. máj. 4. 13:44
 8/31 anonim ***** válasza:
76%
Nos hát amelyik orvos nem végez abortuszt, még nem biztos, hogy jobb szakember(az sem, hogy jobb ember). Nálunk van egy ilyen orvos. Nem egy kismamáját felültette, hülyét csinált belőlük. Nem tájékoztatta őket megfelelően a dolgokról és a vizsgálatok menetéről. Pedig drágán dolgozik. Szóval ez nem minden. Én személy szerint nagyon nem szeretem az abortuszt, de terhességem alatt a babám és az egészségem volt a legfontosabb.
2012. máj. 4. 13:46
 9/31 Sókristály ***** válasza:
73%

Én sem igazán értem, mi köze a szülésednek ahhoz, hogy végez-e abortuszt az adott orvos. Amúgy munkaköri kötelessége, meg sem tagadhatja, mert simán perelhetik miatta.

Azt most hagyjuk, hogy bizonyos esetekben van-e létjogosultsága az abortusznak, mert nem szeretnék vitát szítani. Azt viszont esélyesnek érzem, hogy egy ilyen kérdés után nem Te fogod eldönteni, hogy maradsz-e a dokidnál, hanem Ő fog lepattintani téged.

2012. máj. 4. 13:50
 10/31 anonim ***** válasza:
79%

Az orvosnak nem kötelessége abortuszt végezni, csak akkor ha életmentő. A kérdezőnek meg joga van olyan kritériumok szerint megválogatni az orvosát, ahogy ő akarja.

Úgy tudom pl. Boiskó Klára (Szent István kórház, Bp.) nem vállal abortuszt. De itt keresgélhetsz:

[link]

2012. máj. 4. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!