Magán nőgyógyász budapesten? Mennyi ma egy szülés? Megfizethető magán szülész-nőgyógyászt keresek 19 hetesen. Elöző babámnál nem volt fogadott orvosom, és sajnos ennek eléggé észrevettem hátrányát :- (
Számít a kórház?
Egyébként 8-10-15 ezer általában a havi vizsgálatuk + a szülésért van aki fix díjat kér, van aki nem kér semmit. Úgy a "havi díj" 10szeresét "illik" adni.
Melyik kórház? Én a Szent Imrében szültem.. Magándoki 10 e/ alkalom, havi 1 alkalommal lehet számolni...
Szülésért 80-at kapott.
Hát ilyen előfordulhat magándokinál is.
Nekem az első szülésnél is volt magándokim, és egy fillért nem ért. 18 órát vajúdtam, és akkor azt mondta megvárjuk a főorvos asszonyt, aki majd dönt, mi legyen... Így a főorvos szedte ki belőlem a lányomat vákummal, az én dolim meg ott asszisztált neki, amit inkább szerencsétlenkedésnek neveznék.. Így a fontos, hogy jó dokid legyen, nem feltétlen magán..
A másodiknál dokit cseréltem, ő szuper volt..
Szia!
Nagyon szeretem a dokimat, még mi is nála születtünk a tesómmal, 27 éve. A Rákóczi úton van a rendelője és az Uzsokiban van a szülés.
A vizsgálatok ára 6000 Ft. (Havonta járok)A szülés kereken 100.000. Nagyon figyelmes doktornő.
4 hete elájultam a vashiány miatt (az Árkádban vásároltam) és kijött, a parkolóban megmérte a vérnyomást és a vércukrot, ingyen és gyorsan, mert nagyon megijedtem. :)
Nagyon tudom őt ajánlani.
Üdv, 27 hkm
havi 12000 a rendelés
80 ezer a szülés Fix összeg
én első babám is nála szültem, bízom benne és nekem ez megér ennyit
inkább olcsóbb ruhákat veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!