Valaki segítene megérteni?
Figyelt kérdés
Május 2-án teszteltem egy nagyon szép pozitívat,de valamiért nem hiszem el.A kalkulátor szerint 8 hetes vagyok,de semmi tünetem nincs,csak a mellem feszül,fáj.Tegnap is csináltam tesztet az is ugyanolyan szép volt.De egyfolytában tesztet csinálnék.Mi van velem?2012. máj. 4. 09:42
1/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt! Addig el sem hittem, míg nem láttam és nem hallottam pici szív hangját!
Szerintem teljesen normális! Akkor meg főleg, ha már rég próbálkoztok, hogy legyen pici!
De nyugi.. ez meg fog változni!
Boldog baba várást neked! :)
34hkm
2/3 anonim válasza:
Menj el dokihoz, aki csinál UH-ot és ha tényleg 8 hetes vagy, akkor a szívecskéje is fog dobogni és azután már el fogod hinni, hogy babát vársz! :)
3/3 Anita8401 válasza:
Nyugodj meg nincs veled baj én 8 tesztet csináltam és mind pozitív lett sőt tegnap az UH-n kiderült,hogy ketten vannak :D nyugodj meg tuti,hogy terhes vagy :) gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!