Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mért nem lehet ezt megérteni?

Mért nem lehet ezt megérteni?

Figyelt kérdés
Van egy majdnem 17hónapos kisfiam. Az apukájával szétmentünk még amikor terhes voltam. Sokáig nem járt a gyerekhez. Most ha teheti vele van. Az új párom mindenáron elakarja távolítani a közelünkbôl. Amikor mondom neki, hogy de ô az apja joga van hozzá, meg a gyereknek is szüksége van rá, megsértôdik.
2011. nov. 27. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy érzi h vissza akar téged szerezni vagy mert így közelebb kerül hozzád és fél h ha választanod kellene közülük a gyereked apját választanád hisz ő a gyereked apja.
2011. nov. 27. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem attól fél, hogy újra összejöttök.

Lehet, hogy egy kicsit jobban kellene biztosítanod őt a szeretetedről.

Más nem jut eszembe, mert inkább a nők szoktak ilyenből problémát csinálni, hogy féltékenyek a másik gyerekre.

2011. nov. 27. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínű féltékeny és attól fél, hogy téged visszahappol. Sajnos az én nevelőapám is ilyen volt. Tönkre is tette a gyermekkoromat, mivel én 4 évesen ismertem meg őt és szerettem az édesapámat. Amikor elvitt az édesapám utána állandó hiszti volt, kiabált velem, hogy miért szeretem az apukámat amikor ő vette ezt meg azt nekem és az édesapám mit vett nekem?. Később meg évente 1x a nagymamámnál nagy családi összejövetel volt az édesapám és a testvérei annak gyerekei, mindig ment a zrika, hogy vigyem a nagy katonai hátizsákot stb. Nagyon rosszul esett. Habár nem vagyunk rosszban apukámmal, de kissé eltávolodtam tőle a piszkálások miatt, míg a nevelő apámat a sok szenvedés miatt, meg amit azóta is csinált megutáltam. Ha tönkre akarja tenni a gyereket és a saját kapcsolatát a gyerekkel akkor jó úton van. Kamaszkorában megfogja kapni, hogy te nem vagy az apám!

35 L

2011. nov. 27. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
egy inteligenms felnött okos ember nem tesz ilyet.ha fél,hogy visszamész,akkor amúgy is mennél,felesleges ilyen indokkla,maga m,elett tartania.
2011. nov. 27. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem sem normális ez a helyzet. De beszélni sem lehet vele errôl, mert egybôl dühöng. :/
2011. nov. 27. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!