Mért nem lehet ezt megérteni?
Szerintem attól fél, hogy újra összejöttök.
Lehet, hogy egy kicsit jobban kellene biztosítanod őt a szeretetedről.
Más nem jut eszembe, mert inkább a nők szoktak ilyenből problémát csinálni, hogy féltékenyek a másik gyerekre.
Valószínű féltékeny és attól fél, hogy téged visszahappol. Sajnos az én nevelőapám is ilyen volt. Tönkre is tette a gyermekkoromat, mivel én 4 évesen ismertem meg őt és szerettem az édesapámat. Amikor elvitt az édesapám utána állandó hiszti volt, kiabált velem, hogy miért szeretem az apukámat amikor ő vette ezt meg azt nekem és az édesapám mit vett nekem?. Később meg évente 1x a nagymamámnál nagy családi összejövetel volt az édesapám és a testvérei annak gyerekei, mindig ment a zrika, hogy vigyem a nagy katonai hátizsákot stb. Nagyon rosszul esett. Habár nem vagyunk rosszban apukámmal, de kissé eltávolodtam tőle a piszkálások miatt, míg a nevelő apámat a sok szenvedés miatt, meg amit azóta is csinált megutáltam. Ha tönkre akarja tenni a gyereket és a saját kapcsolatát a gyerekkel akkor jó úton van. Kamaszkorában megfogja kapni, hogy te nem vagy az apám!
35 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!