Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák! Öntenétek...

Kismamák, anyukák! Öntenétek belém egy kis lelket?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok,29 hetes terhes! Esküvő után alig vártuk a párommal,h teherbe essek,ami elég korán,3 hónappal később sikerült is!majd kiugrottam a bőrömből,és imádtam a terhesség minden pillanatát,egészen a 20. hétig! Aztán vesetágulatom lett,3 napot töltöttem kórházban!a 24. héten felment a vérnyomásom,a mai napig nem tudjuk mitől,pedig akkor egy hétig jártam vizsgálatokra,h kiderüljön az ok! Most pedig 29 hetesen kiderült,h megrövidült a méhnyak,és kinyílt a külső méhszáj!kaptam Magneb6-ot 4x2, és Nospat 4x1,és pihennem kell!nem merek felkelni az ágyból,minden apró görcsöt megérzek,v beképzelek,vagy már nem is tudom! Rettegek,h koraszülött lesz a babám,h baja lesz,és az orvosom sem bíztatott a túlélési esélyeit tekintve!nagyon el vagyok keseredve!

2012. máj. 4. 08:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok, gratulálok a kicsihez, meg hogy minden okés, én 39. hétig húztam, és progis császárom lett, no meg 3 hétig kórházban voltam előtte. Durvi volt.

Minden jót :)

2012. nov. 30. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!