Kismamák, anyukák! Öntenétek belém egy kis lelket?
Én most töltöttem be a 33. hetet. Múlt hét végén szabályos 7 perces fájások, azonnal extra adag magnézium. Doki nekem is írt fel tabit, amit gyógyszertárban készítenek. Méhnyak megrövidült, méhszáj 2 centire nyitva. Most az a feladatom, hogy amig lehet bent tartsuk a babát. Fekvés, pihenés. Utánaolvastam, ilyen esetben még jó pár hétig ki lehet húzni.
Vicces, mert az első babát túlhordtam, és szülés előtti napon még tök zárt volt minden...
Kitartás!
Barátnőm ikreket szült a 28. hétre. A lányok olyan hihetetlenül kicsik voltak, hogy mindenki azt hitte nem élik túl, de nemrég volt az 5. szülinapjuk, egészséges nagylányok!
Feküdj, pihenj, gondolj arra, hogy bent maradjanak, minden héttel egyre erősebbek lesznek. És ne idegeskedj!
Én ma töltöm a 32. hetet, 19. héten elkezdett a görcsök miatt rövidülni a méhnyakam, extra magnézium-gyógyszertári, mert a MagneB6 semmit nem ért, és ha nem múlt pihenésre sem, No-spa. A pihenésnek köszönhetően (csak az itthoni dolgok és annyi séta, amennyi jól esik) nem rövidült tovább és zárva maradtam, pedig semmi jóval nem biztattak.
Próbálj meg a lehető legkevesebbet idegeskedni én azt vettem észre magamon, hogy a görcsök is enyhültek és csökkentek. Napról napra jobbak a babád esélyei, PIC-en simán megoldják, ha koraszülött lenne.
Most kicsit én is félek, mert megfeleztük a magnéziumot, várom, hogy mi lesz....Remélem babus még bent marad így is.
Nekem nem a vesémmel, hanem az epémmel van gond, amivel soha nem volt, homokot találtak, amitől be-be görcsölök.
A lakhelyedhez közel van koraszülött intenzív?
Én nagyon sajnállak, nekem a cukrommal van baj, és szintén magas a vérnyomásom, 150 körüli, lassan elérem a max gyógyszer szedhetőséget, de ezek nem olyan komolyak, mint a tiéd :)
A legnagyobb gond a stressz, meg az aggódás, valahogy próbáld felfogni henyélésnek, és nem kényszernek, hogy pihenned kell.
Próbálj ki valamilyen relaxációs módszert, vagy ajánlom a jóga nidrát, ez jógaalvást jelent, de tulajdonképpen egy irányított relaxációs pihenés, én teljesen megnyugszom tőle, és csak feküdni kell, meg hallgatni a dolgokat :)
Remélem tovább bírod , mint én, nekem max 8 hetem van hátra :)
Stopper indul, minden jót :) Vigyázz magadra/tokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!