Miért baj az, ha nem iszok terhesen alkoholt?
Igen, ez most felbosszantott, hogy ebben a topciban http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. azt válaszoltam, hogy eszembe sem jutna terhesen alkoholt inni, erre lepontoztak!
Milyen világ már az ilyen, ahol már az sem tetszik a válaszolóknak, vagy talán a kérdezőnek, hogy én nem iszok??? Sőt! Nem is cigizek!
Akkor most süllyedjek el? Ez a normális, hogy ÉN vagyok a selejt, mert nem iszok?
Eszem megáll!!!!
Végül is ettől a véleményem még nem fog változni és bővítve így hangzik:
Eszembe sem jutott soha, egyik terhességem alatt és eszembe sem jutna alkoholt inni terhesség alatt, se dohányozni.
Nem vagyok antialkoholista, sose voltam. Sört nem, de mást ittam. És volt olyan szilveszterem, ahol be is rúgtam. Ha megszülök és nem szoptatok, akkor ismét fogok alkoholt inni, mert szeretem. De terhesen soha nem tenném.
És pont.
Hogy ki mit lát benne, az az ő saját magánügye. A véleményemet kérdezték ott, és megadtam. Látványosan nem tetszett több embernek, de ez inkább a gondolkodás bizarrságát mutatja, hogy terhesen is természetes a téma, ha pedig valaki az ellentetje, akkor azt meg kell vetni.
A világ is ilyen, igazából már nem is csodálkozom, h valaki már nem bulis, nem piás, nem cigis, nem tetkós, nem szolis, nem fogyós (most nem jut eszembe több jelző, pedig biztos van), akkor máris nevetség tárgya, kiröhögik, kigúnyolják és kinézik. Itt sem jobb a helyzet.
De én vagyok a hülye, hogy felvállalom. Hazudni kell és jópofizni, hisz az arctalan net mindent eltakar.
Na, akkor megyek is lenyomni a reggeli felesem, és húzok CTG-re. Cigit majd veszek útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!