Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért baj az, ha nem iszok...

Miért baj az, ha nem iszok terhesen alkoholt?

Figyelt kérdés

Igen, ez most felbosszantott, hogy ebben a topciban http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. azt válaszoltam, hogy eszembe sem jutna terhesen alkoholt inni, erre lepontoztak!

Milyen világ már az ilyen, ahol már az sem tetszik a válaszolóknak, vagy talán a kérdezőnek, hogy én nem iszok??? Sőt! Nem is cigizek!

Akkor most süllyedjek el? Ez a normális, hogy ÉN vagyok a selejt, mert nem iszok?

Eszem megáll!!!!

2012. máj. 1. 18:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én alapból sem ittam sűrűn,nem hogy terhesen.De mielőtt még tudtam a kicsiről szilveszter után pont ittam vodka narancsot többször is,de nem lett baj.Amint megtudtam,hogy baba,attól kezdve nem iszok.Most hétvégén ittam felezve ismerőssel egy körtés sört,ami 2%,de szokásomhoz híven nem iszok vagy fél évig semmit.Az alkohol amúgy se tesz jót,de nem hiszem,hogy terhesen jobban ártana egy 2%-os valami.Én se támogatom a piát,de én alapból nem.Kis bor,sör,oké terhesen is,de tömények már nem.Azt nem terhesen se...18hkm
2012. máj. 2. 05:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Végül is ettől a véleményem még nem fog változni és bővítve így hangzik:

Eszembe sem jutott soha, egyik terhességem alatt és eszembe sem jutna alkoholt inni terhesség alatt, se dohányozni.

Nem vagyok antialkoholista, sose voltam. Sört nem, de mást ittam. És volt olyan szilveszterem, ahol be is rúgtam. Ha megszülök és nem szoptatok, akkor ismét fogok alkoholt inni, mert szeretem. De terhesen soha nem tenném.

És pont.

Hogy ki mit lát benne, az az ő saját magánügye. A véleményemet kérdezték ott, és megadtam. Látványosan nem tetszett több embernek, de ez inkább a gondolkodás bizarrságát mutatja, hogy terhesen is természetes a téma, ha pedig valaki az ellentetje, akkor azt meg kell vetni.

A világ is ilyen, igazából már nem is csodálkozom, h valaki már nem bulis, nem piás, nem cigis, nem tetkós, nem szolis, nem fogyós (most nem jut eszembe több jelző, pedig biztos van), akkor máris nevetség tárgya, kiröhögik, kigúnyolják és kinézik. Itt sem jobb a helyzet.

De én vagyok a hülye, hogy felvállalom. Hazudni kell és jópofizni, hisz az arctalan net mindent eltakar.

Na, akkor megyek is lenyomni a reggeli felesem, és húzok CTG-re. Cigit majd veszek útközben.

2012. máj. 2. 05:42
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem olvastam el az előző kérdést, mert nem érdekel. Én az első koraszülésem után, a másik két terhességemnél orvosi utasításra ittam alkoholt :D Nagyon erős jóslóim voltak, amik beindították a szülést 32 héten mind három gyerekemnél. Elsőnél infúzióban kaptam alkoholt, 3 hétig húztam, a másik két gyermekemnél már előre elmondta az orvos, erős jóslónál fél dl konyak.... mivel az alkoholnak izomlazító hatása van. Így a második babám 37 hétig, a harmadik a 38. hétig maradt a pocimban. Viszont volt, hogy egy héten 1-2x ittam..... Semmi bajuk.. Nem támogatom a terhesség alatti alkohol fogyasztást egyáltalán, de van, amikor többet használ, mint árt... (ja, mielőtt kapnék a fejemre, persze kaptam infúzióban magnéziumot, stb, de semmi nem használt..)
2012. máj. 2. 16:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem értetted meg. Nem az a baj, hogy felvállaltad a véleményed, hanem az, HOGYAN! Nem kell hazudni, senki nem azt várja, csak úgy kell fogalmazni, hogy minél kevésbé adjon okot félreértésre. Ennyi.
2012. máj. 2. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!