Miért baj az, ha nem iszok terhesen alkoholt?
Igen, ez most felbosszantott, hogy ebben a topciban http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. azt válaszoltam, hogy eszembe sem jutna terhesen alkoholt inni, erre lepontoztak!
Milyen világ már az ilyen, ahol már az sem tetszik a válaszolóknak, vagy talán a kérdezőnek, hogy én nem iszok??? Sőt! Nem is cigizek!
Akkor most süllyedjek el? Ez a normális, hogy ÉN vagyok a selejt, mert nem iszok?
Eszem megáll!!!!
Szia!
Én tettem fel ezt a kérdést de én zöld kezet nyomtam mindenkinek, én is csodálkoztam hogy ki pontozott le, szerintem sem jogos mert a véleményedet mondtad csak el... Ne haragudj ha az én kérdésem miatt lettél ideges. :-S
1. Senki nem mondta, hogy selejt vagy, mert nem iszol.
2. Kit érdekel a lepontozás? Engem múltkor lepontoztak azért, mert azt mondtam, hogy egy 26 hetes terhesség hasi ultrahangon is látszik. 0%-on állt a válaszom. Máskor azért pontoztak le, mert Annának fogják hívni a lányunkat.
3. Mint ott is írtam, én havonta egyszer iszok a kedvenc vörösboromból. Te nem. Ettől sem különb nem leszel, sem rosszabb. Ennyi.
Az előző topic 2. és 7. válaszolója voltam
Köszi.
Tudom, hogy nem kéne ezen felhúznom magam, ez baromság.
De a hormonok... :)
Ahhh, nyugi, én így a 38. hétben múlt héten sírtam, amikor tanácsot akartam adni itt valakinek, és azt mondták, hogy baromság, pedig még a férjemet is direkt megkérdeztem a kérdezőnek... Ezen sírtam... Jóég... :D
Ez van, egy nagy darab hormon lettem, egy kis manóval a pocimban. :) Megértelek, nekem most épp tiszta pillanatom van, ezért mondom, hogy nem kell idegeskedni. :))
Akár terhes vagy, akár nem, nem kell megindokolnod, hogy iszol-e vagy sem.
Én pl. nem akartam még közhírré tenni, hogy babát várok, csak közöltem, hogy nem iszok, erre nekiálltak szekálni, hogy miért nem. Mert hogy a kis likőrt a 10-enéves rokon kiscsaj is megissza. Hát én meg nem. Legközelebb talán azért védekezzek mert nem gyújtok rá??????
Ez annyira magánügy, nem tudom, mit piszkálnak vele????
Van, aki elvből nem iszik, na és?
Én úgy voltam vele, hogy sok helyen olvasni, hallani hogy 1-2 pohárka vörös bor nem árt, sőt, még jót is tesz.... DE.
Egyszer olvastam egy nem internetes fórumon, meg más helyütt, hanem egy tényszerű várandós könyvben, hogy vigyázni kell az alkohollal, mert azt az 1-2 pohárka nem bontja le azonnal a máj, a magzati vérbe bekerülő mennyiség pedig koncentrálódik.- na, akkor elment a kedvem még a vörösbortól is.....
Azért adtam rövid és tömör választ, mert így gondolom. És ennyi.
Azt nem értem, hogy akinek a fejében azonnal minden egyéb megfordul (például ezzel az egy mondattal őt minősítettem, vagy aláztam), az minek netezik? Itt csak szavak vannak, hangsúly, mimika nélkül. Aki ezt nem tudja kezelni, az ne kapcsolja be a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!