Terhesen lehet strandra menni?
Gyulára mennénk 1-2 nap, és lehet h mennénk strandra,de nem tudom mennyire veszélyes pl a gyógyvíz, vagy a strandvíz.Mondta a védőnő h nem ajánlja,de azt nem h tilos.Létezik esetleg valami kúp vagy ilyesmi,a fertőzésel elkerülése érdekében?
Köszi a válaszokat!
Nekem nem ajánlották, mert a meleg- és gyógyvíz nem tesz jót terhesen, illetve ilyenkor az ember fogékonyabb a fertőzésekre, amit egy strandon könnyű elkapni.
Persze biztos van ellenpélda, aki bevállalta és nem lett baja, én viszont nem láttam értelmét kockáztatni, mivel amúgy is fogékonyabb vagyok minden hülye fertőzésre. Ellenszert nem tudok, se kúpot meg ilyesmit.
Ha valaki jakuzzizni sem mer, akkor ki ne menj a strandra!
:D:D
Hagyjuk már!
Lehet kapni intim védőkrémet, ha szeretnél, DM-ben.
Illetve kulturált helyeken ugyebár van tusoló nevű építmény.
És nyilván nem mászol be egy borzalmasan bűzös medencébe.
Válassz egy kellemes úszómedencét, pihenjél, napozzál!
Én is megyek holnap, szép napot, jó pihenést, jót tesz a nap kis mennyiségben, legalább lesz egy kis színem szülés előtt :)
Hát pedig azért ez nem a túlparázott dolgok közé tartozik...
Nem ajánlott, az intim védőkrémek semmit nem érnek, a gyógyvíz pedig kifejezetten nem tesz jót. A férjem orvos, ő azt mondta, hogy tilos, pedig nem szívbajos (az nálunk én vagyok :D).
Semmiképpen sem kockáztatnék!
Gyógyvízes-melegvízes fürdőt egyébként is tiltják a kismamáknak.
2 hete voltunk mi is wellnesshotelbe, kibírtam a 3 napot, pedig imádom a lubickolást, de nem fogom egy fertőzés miatt veszélybe hozni a cseppemet!
Én sem ajánlom!!
az én dokim sem ajánlotta, mert hogy a gyógyvíz terheseknek amúgy sem jó, a sima termálban meg az a 28-34 fok pont az összes bacinak kedvez, tehát könnyű bármit összeszedni. Ő azt mondta ha már nagyon nem bírok magammal akkor max nyáron a természetes vízek és beatdine-os tamponnal előtte-közbe-utána azonnal kezeljem magam.
De alapvetően ő is ellenezte.
Én az úszásra is rákérdeztem, azt mondta az azért már mert az nem 30 fokos víz hanem jóval hidegebb, az kevesebb bacinak kedvez ráadásul agyon klórozzák, tehát tényleg kisebb a veszély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!