9 hetes terhesen szabad strandra mennem?
Figyelt kérdés
Vagy csak meleg vízbe nem szabad? vagy csak forró vízbe nem? A mezőkövesdi Zsóryba készülnénk. A gyógyvizek nem árthatnak?2011. aug. 18. 15:49
1/5 anonim válasza:
Én nem mentem strandra terhesen, főleg nem melegvizes gyógyfürdőbe.
Valaki biztos bátrabb, mint én, és valakinek biztos nem is okoz gondot, de eszem ágában nem volt bármit is kockáztatni.
2/5 anonim válasza:
Én biztosan nem mennék. A Zsóry vizébe pedig tuti nem, már messziről bűzlik a vize. Szerintem max. ússz az úszómedencében, ha nem túl hideg, a gyógyvizet, meleg vizet messziről kerüld! Vigyél több fürdőruhát, ha kijössz a vízből, cseréld le!
3/5 anonim válasza:
Ne menj, vagy csak nézd meg a vizet, de bele semmiképp se menj.Gondold el hányan és milyen emberek úszkálnak benne. Sose lehet tudni. Nem éri meg kockáztatni.
4/5 anonim válasza:
Hát gyógyvízbe ne menj semmiképp.Meg szerintem melegbe sem, nem amiatt, hogy elmehet a baba, hanem ilyenkor fogékonyabb az ember jó kis gombás fertőzésekre!Sajna én is átéltem, csak 6 hetesen.Ha mész is vízbe, szerintem valami kintibe, ami nem ilyan meleg, kb 25-28fokos.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, mennek a zöld kezek
2011. aug. 18. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!