Terhesen mehetek strandra?
Én 5 hetesen voltam strandon, de odafigyeltem hogy ne menjek túl meleg medencébe, így csak egy 28 fokosba mentem bele, akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok,de mivel terveztük a babát,esélyes volt, de nem okozott problémát.
Majd 7 hetesen tóban fürödtem, ekkor már tudtam, hogy terhes vagyok, de dokim nem tiltotta meg, sőt akkor voltak a 36-38 fokok, így még javasolta is, hogy inkább vízparton legyek. Nekem ebből sem lett problémám.
Most pedig 13-14 hetesen tengerben fogok fürdeni, engem ettől sem tiltott el.
Hozzáteszem, hogy én végig az ellenőrzése alatt voltam,és ha azt javasolja ne fürödjek nem tenném!
Mindemellett rendszeresen járok úszni,amit persze kontroll mellett de nem fogok feladni, mert a víz az életem.
DE!Ha bármi probléma lenne, azonnal leállnék vele!
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy azért a babádért nem árt néha áldozatokat hozni, de szerintem indokolatlanul nem kell mindent kihagyni az életben csak azért mert babát vársz.
Nekem nem mondta az orvos, hogy ne menjek, pedig néha barnázgatok is.
Egyébként, ha olyan veszélyes, miért ajánlják terheseknek az úszást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!