Terhesen strandra menni?
mi tavaly még elmetünk nyaralni, 28 hetes terhes voltam. De tengerpartra és ott is csak egy napon mentem be a vízbe rendesen, amúgy matraccal közlekedtem.
Strandra még nem terhesen sem járok, mert olyan fertőzést kaptam egyzser, hogy 3 és fél hónapig kezelték.
Úgyhogy én nem mennék.
Szia!
Mi elmentünk a kisfiammal, pedig igen érzékeny vagyok a fertőzésekre. Semmi bajom nem lett, bár a vízben nem voltam csak fél órát és utána azonnal száraz ruhát vettem fel. Ajánlom a Saforelle mosakodó gélt, mióta felfedeztem mindig ezt használom, ha gyanús helyre megyek, azóta nem volt bajom. A gomba a meleg nedves helyeket szereti, fürdés után ne hagyd magadon a vizes fürdőruhát és nem lesz gond.
Szia!
Én elmentem a strandra,fürdeni viszont nem fürödtem,csak néha beáltam a zuhany alá.Vittünk egy nyugágyat nekem, és a fák árnyékában elvoltam,olvasgattam.Sokkal jobban éreztem magam mint otthon a nagy meleg lakásban.A fürdést én sem szorgalmazom a sok fertőzés miatt.A pocomon volt egy kendő, ha napra mentem a büféig akkor felvettem a ruhám, hogy ne érje nap a hasam.Remélem tudtam segíteni.
30h kismami.
szia. én sem mennék strandra a fertőzések miatt - de mondjuk én akkor sem megyek ha nem vagyok terhes. de van egy kicsifiam és vendégeink lszenk a köv héten, igy kimegyünk, de a többiek strandolhatnak, én meg a parton fogok ülni és max a lábam logatom a vibe és fotozok :):):)
be nem fogok menni.
29hetes kismama vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!