Nem érdekli az állapotosságom a páromat. Mit kellene tennem?
Es te is voltal nala? Vagy csak o jott mindig hozzad?
Biztos vagy benne, hogy elvalt es nem csak mese?
Sok hazas ferfi megy uzleti utra vagy akarhova. Neked azt mond, amit akar, es kozben otthon boldogan eli a csaladi eletet.
En egyutt eltem egy sraccal, o akart gyereket, ott laktam az o hazaban, ismertem az anyjat, bemutatott neki. Es megis kiderult 12 hetesen, hogy nemcsak, hogy hazas, de a felesege azt hiszi, hogy rendezett jo kapcsolatban elnek. Csak a gyerek beteg volt, igy videken voltak a feleseg anyjanal a gyerekkel. Kozben engem meg bekoltoztetett a lakasukba.
Heti egyszer mikor meglatogatta oket a hetvegen akkor meg fusi munkat ment intezni (legalabbis nekem ezt mondta.)
Pasikban ritkan lehet megbizni.
Aztan nekem is lett egy kulfoldi parom, akit meglatogattam kulfoldon is, igaz titokban, de ott voltam nala, vele voltam. Es utana mar nem voltam tobbet titok. Illetve en sosem voltam titok, csak az, hogy ott voltam.
Vigyazz magatokra nagyon! Drukkolok Nektek!
"érzem h szeret" miből is? sztem el se vált.vagy vissza akar menni a családjához. egyértelmű h neki 1 gyereke van,és ez nem is változik meg.
gondolj a babádra,ilyen életet akarsz neki? egy apukát aki beszélni se akar róla intha nem is létezne? felfogtad h a gyereknek ez milyen trauma lenne egész életében? inkább hagyd ott,és neveld fel egyedül
én azért kiváncsiságból beszélnék a nejével,mert sztem a pasi kamuzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!