Páromat születésnapján egy képeslappal szeretném meglepni, hogy babánk lesz. Van erre ötletetek?
Igazából aranyos kisbabákról keresnék képet, lehetőleg ne látszódjon, hogy fiú vagy lány, olyan semleges fotókat szeretnék. Vagy olyat, amin egy babakéz fog egy felnőttkezet, vagy valami hasonlót. Tudtok ilyen képeket linkelni?
Én most gyorsan szerkesztettem 2 képet, valami ilyennel szeretném majd megajándékozni:
Esetleg valami jó kis szöveget is írhatnátok, hogy mit szerkesszek majd rá a képre!
Én egy ilyen idézetet találtam:
"Mikor megszületik egy várva várt gyermek,
az élet dolgai új értelmet nyernek.
Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban,
új fénnyel ragyognak a világra a hárman".
De írhattok ti is! :)
Szia!
Úgy meghatottál, komolyan :)
Én is trükkösen szeretném vele közölni a baba-hírt, de ez nagyon tetszik(attól még nem lopom el az ötletet), nekem a 2. tetszik jobban.
Gratulálok!!!
Megkérdezhetem, hányadik hétben vagy?
Nagyon örülök Nektek :) Amit az előttem lévő küldött, megnéztem az oldalt, szép képek, de le van védve. Viszont ki lehet fotózni őket scren-el. Van olyanod? Én kifotóztam néhányat, semmi perc alatt, Photoscape progival, amit googlen kikeresel, és ingyen megkapsz.
Remélem, segíthettem ezzel.
(utolsó voltam, aki a heteket kérdezte)
Én küldtem a linket.
Elvileg kell lennie a billentyűzeteden egy "PrtSc" nevű gombnak, amit ha benyomsz gyakorlatilag az előtted levő képernyőt lefényképezi a gép. Így le tudod menteni a képeket ha bemásolod mondjuk paintbe ami minden gépen van.
És ezzel ki is tudod nagyítani ha nem akarsz töltögetni.
A belinkelt képeket Anna Geddes készitette, ha igy keresel képeket, akkor egy csomót találsz, pl. itt van néhány:
A legtöbbet lehet menteni, de arra azért figyelj, hogy CSAK saját magadnak nyomtathatod ki, ha másnak elküldöd (interneten) vagy felteszed valahová, akkor nagyon komoly büntetetést (több 10 vagy 100 ezer Euro!!!) kell érte fizetni szerzöi jogvédelem miatt.
Minden jót a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!