Sírtatok a babátok első születésnapján?
Szombaton lesz a lányomé. Vasárnap megírom, hogy sírtam-e. :)
Szerintem biztos fogok. Már most is közel állok hozzá, ha rágondolok.
Szai,nekem még csak 5 hós a kislányom,de minden hónapfodulón és néha máskor is eszmbe jut az eddig eltelt idő, a szletése...ezek mind olyan gondolatok amik meghatnak és könnyeket tudnak csalni a szemembe.
De engedd meg hogy azt mondjam, ha meghatódsz és könnyeket hullatsz a szülinapján,abban nincsen semmi rosz és ciki. Ha jönnek a könnyek had jöjjenek. Akinek van gyereke érteni fogja, de amúgy is magánügy. Legfeljebb a gyerkőc nem értené ("Anya miért sír?"),de a felnőttek azért el tudják képzelni,hogy milyen boldog vagy.
Boldog szülinapot a fiadnak!
Én sem vagyok az az elérzékenyülős tipus(kivétel a terhesség alatt),de bizony ahogy a kicsi lányom ott ült a kis tortájával szemben amin égett a gyertya...huu hát kicsordult a könnyem:)
De én inkább előző nap voltam el a gondolataimban mert akkor már javában vajúdtam (mármint egy éve olyankor) és azt idéztem fel magamban.Nagyon fura érzés,szavakkal nem is lehet elmondani.....
Boldog szülinapot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!