Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sírtatok a babátok első...

Sírtatok a babátok első születésnapján?

Figyelt kérdés
Most lesz egy éves a fiam, lesz egy kis ünnepség a rokonokkal, nem szeretnék előttük pityeregni, de félek, hogy nem fogom kibírni.
2009. okt. 26. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Én kicsit meg voltam hatódva. :) Egy kis meghitt ünnepelést szerettünk volna, de nem jött össze, mert egy csomóan befutottak. Szerintem, ha sikerült volna, a bőgés is esélyes lett volna.hétvégére esik a szülinap? Mert, ha nem, az is lehet, hogy a napján csak ti köszöntitek, a "vendégek" meg majd csak az utána levő hétvégén. Addigra kiélheted a meghatottságodat is :) Boldog szülinapot a Picúrodnak!:)
2009. okt. 26. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok szerencsére az a sírós típus, így aztán nem sírtam. Persze, én is végig gondoltam ezt az évet, de annyi szép dolog jutott eszembe, hogy inkább csak mosolyogni tudtam.
2009. okt. 26. 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szombaton lesz a lányomé. Vasárnap megírom, hogy sírtam-e. :)

Szerintem biztos fogok. Már most is közel állok hozzá, ha rágondolok.

2009. okt. 26. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szai,nekem még csak 5 hós a kislányom,de minden hónapfodulón és néha máskor is eszmbe jut az eddig eltelt idő, a szletése...ezek mind olyan gondolatok amik meghatnak és könnyeket tudnak csalni a szemembe.

De engedd meg hogy azt mondjam, ha meghatódsz és könnyeket hullatsz a szülinapján,abban nincsen semmi rosz és ciki. Ha jönnek a könnyek had jöjjenek. Akinek van gyereke érteni fogja, de amúgy is magánügy. Legfeljebb a gyerkőc nem értené ("Anya miért sír?"),de a felnőttek azért el tudják képzelni,hogy milyen boldog vagy.

Boldog szülinapot a fiadnak!

2009. okt. 26. 16:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vasárnap lesz a nagy nap:) Boldog szülinapot a harmadik válaszoló babájának!
2009. okt. 26. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
A fiamat majdnem a Jézuska hozta(dec. 21).Csak azért sírtam utána,mert amikor vittük a tortát a nagyszülőkhöz anyám megkérdezte minek ez(elfelejtette),a tortavágásnál pedig elvonul,mert megsértődött azon ahogy mondtam,hogy miért hoztuk a tortát:(
2009. okt. 26. 16:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszi!

Nektek is! :)

3. voltam

2009. okt. 26. 16:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok az az elérzékenyülős tipus(kivétel a terhesség alatt),de bizony ahogy a kicsi lányom ott ült a kis tortájával szemben amin égett a gyertya...huu hát kicsordult a könnyem:)

De én inkább előző nap voltam el a gondolataimban mert akkor már javában vajúdtam (mármint egy éve olyankor) és azt idéztem fel magamban.Nagyon fura érzés,szavakkal nem is lehet elmondani.....

Boldog szülinapot nektek!

2009. okt. 26. 16:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) Én sem vagyok a könnyen picsogos fajt, de ez a kisember kihozza belőlem:D
2009. okt. 26. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan fogok,mert az eltelt közel 1 év számomra egy csoda volt,és a további is az lesz.Már belegondolok,és könnybe lábad szemem. :) Ilyen soha többé nem lesz.Biztosan nem csak mosolyogni fogok!....
2009. okt. 26. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!