Szeptember elején szülő anyák, hogy vagytok?
Sziasztok, én szept 5-re vagyok kiírva, de progis császár lesz, hétfőn tudom meg a pontos időpontot, de az tuti, hogy augusztus legvége. 29-30-31.
Már nagyon nehezen viselem, nehézlégzés, nuku alvás...stb
Harmadik babánk lesz kislány :)
Győrben fog születni.
Kitartás mindenkinek!
37 hkm
Elvileg aug. 29re várjuk a második lánykánkat!!!
EGyelőre hajlandóságot sem mutat arra,hogy kibújjon. szerencsére nem vizesedek,viszont a gyomorsav állandó probléma, meg az éjszakai nemalvás:(:( na nem mintha nappal tudnék aludni, éjszaka ha 3 órát aludtam összesen, sokat mondtam.
Mindennel kész vagyunk, jóslók vannak, hatalmas poci és elvileg nagy baba(első is 4 kg volt majdnem).
Könnyű szülést nektek!!
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Ha minden igaz 31-én lesz a progis császár...
Most mosom a rucikat,úgyhogy a 7végére minden kész...
Ti hogy álltok? Hogy vagytok? Picúrok jól viselkednek?Előjelek?
Üdv.:Niki
Szia 31-es válaszoló vagyok, nekem 29-én lesz progis császárom, hétfőn tudtam meg.
Ez a marha meleg már nem hiányzott a végére :(
Nem alvás....stb, nem akar telni ez a hét...:S
Minden jót mindenkinek!
38 hkm
sziasztok, nekem továbbra is szept.6 a dátum, előre láthatólag normál szülés lesz.
Kész vagyunk már mindennel, kimosva kivasalva, szoba berendezve, babakocsi is megvan, vannak egyéb plusz dolgaink is, amik nem szükségesek (pihenőszék, adamo hinta).Már csak a baba hiányzik:)nagyon szereténk már a kezünkben tartani
Sziasztok!
:) Akkor jövő7től beindulunk csajok... :) Hogy eltelt ez az idő,ugye?
Mindenkinek könnyű szülést,gyors felépülést és jó egészséget kívánok!
Ha időtök engedi írjátok meg a szülést!
Üdv.: Niki
Könnyű szülést,jó babázást mindenkinek!:)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!