Szeptember elején szülő anyák, hogy vagytok?
Szia, én is az istvánban, akkor találkozni fogunk, ha nem jön közbe addig semmi :-)
Próbáld ki, hogy nagyon sok folyadékot iszol, nekem ez vált be, szerencsére eddig gyógyszerek nélkül megúsztam :-)
Én is 5 kg-ot híztam eddig, remélem nem jön sok föl rám, nem vagyok valami vékony alkat, az elöző terhességek után mindig maradt egy kicsi :-)
Nekem ma kellett volna menni a terheléses cukorra az istvánba, de reggel nem volt lelki erőm elindulni vidékről 7-re, majd csütörtökön megyek.
Sziasztok!
Mi újság? Cukorterhelés hogy sikerült?
Jól vagytok?
Hogy álltok a gyerkőccuccokkal?
Nekem jó lett a cukorvizsgálat,növöget a pocim,bár azt mondják nem az a nagy fajta :) Nem is baj,elég ha az utsó hónapra lesz nagy! :)
26 hetes múltam eddig +5kg-nál járok. 14-21ig 4kg-ot a 21-26 hét között 1kg-ot jelent. Ugyanannyit eszem,ugyanannyit mozgok.
Üdv!
Nekem a cukorterhelésem 7,1 lett (2 órás), az éhgyomri az jó. Ezt meg még nem tudom, majd jövő héten megyek a védőnőhöz és az orvosomhoz. Valaki azt mondja, hogy 7 fölött már diétára fogják, valaki szerint 7,8 a határ...na mindegy, majd megmondják. Nekem is rengeteget rugdos, még mindig nem tudták 100%-ra megmondani a nemét. Legutóbb az uh-n azt mondták, hogy nem látnak semmit a lába között, de nem mernének rá megesküdni, hogy lány. 2 hét múlva megyünk babamozira, hátha már ott kiderül. Elég sok mindent kapunk barátoktól, csak babakocsit meg pár apróságot kell vennünk.
Ez a hülye időjárás engem is kikészít, tegnap iszonyatosan fájt a fejem, ittam egy kis tejeskávét és jobb lett.
Sziasztok:)
Nagy meleget nem szeretem, de ha nem várok babát is így vagyok vele:)
Megvolt nálunk a nagybevásárlás, a héten a kórházi csomagom összeszedem (már minden megvan, csak nem egy kupacban).Jövő héten pedig nekilátok a szoba berendezésének, mert egyenlőre be van ömlesztve minden a szobába.
Kiváncsi vagyok kihúzzuk-e szeptember 6-ig, esetleg korábban jön-e, vagy később.Viszont nagyon szeretnénk már a kezünkben tartani.
Ti, hogy álltok a készülődéssel?Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!