Milyen felesleges babaholmit vetettek, vagy mit mivel helyettesítettek?
járássegítőnek ott a kezem :) max a derekam megsínyli :D
ezt a hülyeséget!
mert egy beteg babánál megértem, hogy szükséges, terápiás célból, na de....
lassan már az anyákat is gépek helyettesítik majd.
nem kell karomban ringatni sem, majd a gép ringatja (motoros hintaágy)
no szeretet, éljenek a kütyük!
járássegitő,babakomp marhaság. a pihenőszék is,lehet tenni hordozóba. körforgó helyett én szélcsngő szerűt készitettem. sterilizáló viszont kényelmesebb és egyszerűbb ha van mikrós,én a legalapabbat vettem brendonban 3000.-ért. cumi elég 1db mert lehet h nem is fog cumizni. üvegből is,mert ha tud szopizni,max vizhez kell. jó babakocsi az fontos,de nem kell méregdrága. fektethető,2 irányból tolható. ennyi. ha őszi-téli,jó ha van lábzsák,és az esővédő,szúnyogháló,napernyő is hasznos.
éjjelifény mindenképp,nálunk sólámpa van mert egészséges is tisztitja a levegőt. párologtató felesleges,vizes ruha a radiátorra elég, nyáron is,mert akkor a meleg levegő párologtat. flancos kenőcs se kell gyógyszertári pont jó. felesleges a méregdrága tápszer, én dm-es babylove-osat vettem,és ugyanilyen márkából pelust,egyebeket. babatea felesleges,igyon vizet,ha nem akkor nagyon gyenge sima gyümitea-1 literbe épphogy belemártogatod h ize legyen. a babaviz viszont sztem hasznos,de forralhatod is,aztán hűtőben 1-2 napig eláll. használtat vegyél nyugodtan mindenből,rengeteget spórolhatsz. ha tudsz varrni,vagy van olyan ismerősöd,azzal is sokat spórolhatsz. mi deichmannos cipőket hordunk,jóval olcsóbb mint a felkapott márkák és tökéletesek a gyerekeknek. ami fontos a légzésfigyelő és a babaőr,erre mindenképp éremes áldozni.
mellszivó se fontos,kézzel tükéletesen lehet mellet fejni,korházban megmutatják.
ha nincs szúnyogháló az ablakon,jól jün a szunyoriasztós éjjeli fény,ami szenzoros,vagyis nem vegyszeresz,és tényleg nem jün be semmilyen rovar sem
hirtelen ez jutott eszembe :) 3 babás anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!