Ki milyen "idősen" kezd el babaholmit, felszerelést nézegetni?
Még 4 hónaposan sem merek és akarok bemenni babaáruházba, boltba, főleg hogy korom miatt várom a genetikai eredményeket.
... és még csak nem is konkrétan a vásárlásra értettem a kérdést ...
Szia!
Én most vagyok a 13. hétben, és már most nézegetem őket, mivel itthon vagyok veszélyeztetett terhesként és sokszor unatkozom.
Egyelőre megnézem, hogy mi, hol, mennyibe kerül, feltétlenül kell-e az új, vagy jó-e a használt, úgy megéri-e az árát stb.
Nagy dolgokat csak a félidő után tervezem, hogy megvesszük. Elég sokan ígértek dolgokat, meglátjuk, mit kapunk belőle, ahhoz mérten vásárolunk.
Én 5 hetesen vettem neki egy napozót. nagyon jó volt! 2. baba, úgyhogy mindene megvan, csak jól esett.
AMúgy szerintem a 16-18. heti vizsgálatok után már nem árt körülnézni. Én 7 hós voltam, amikor bevásároltunk. Nem akartam a végére hagyni.
Én olyan 26-28 hetesen kezdtem el vásárolni, viszont előtte már agyba-főbe bújtam a netet, hogy tájékozódjak, lássak akciókat, "feltérképezzem a terepet". A babakocsi vásárlás volt nekem a leghosszadalmasabb, mert nagyon-nagy a kínálat és nem tudtam mi lesz jó, úgyhogy érdemes nézelődni jó előre. Nekünk a 36. hétre megvolt minden, nem vettünk meg mindent egyszerre, nem kapkodtuk el, sőt addig még jó is volt bababoltokban járkálni. Most, az utolsó hónapban már viszont egy kenyérért sincs kedvem elmenni. :)
38 heteske
Én a harmadik gyerekemet várom, és úgy gondolom, hogy nyugodtan nézelődhetsz, vásárolhatsz a babának. Attól nem lehet semmi baja, ez csak babona. Ha baj lesz (márpedig nem lesz!!!!!!!!!!!!!!), akkor úgy is megtörténik,ha vásárolsz, ha nem!
Mindig legyél pozitív!!!
Van már egy 10 éves gyermekem és bizony szép emlékek kötnek a babaholmikhoz, de most ahogy említettem, annyira félek, hogy csak álom marad ez a baba. Nagyon sok baj és csalódás ért már, így tudatosan nem ringatom magam nagy "álmokba".
A babakocsi azért izgat, mert 10 év alatt sokminden megváltozott funkciójában és mindenben...
Bár azért nem nézegetem tudatosan, a reklámújságban veszem szemügyre egyelőre.
Azért jó olvasni, hogy vannak nálam rugalmasabb kismamák. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!