Babaholmit keresek. Írnátok nekem linket?
Sziasztok. Még csak 5 hetes kismama vagyok, de szeretnék tájékozódni az árakról stb. Küldjetek nekem linkeket legyetek szívesek!!!!!
Nagyon szépen köszönöm:))
Ja meg mekkora ruha kell egy újszülöttnek, milyen babaágy, babakocsi, pelenkázó, hordozó stb???
Előre is köszönöm a válaszokat:))
www.babastore.hu
www.vampiregang.com
www.bamby.hu
De ha beírod google-be akkor kiad milliónyi oldalt. Egyébként általában 56-os méretet vagy 0-3 hó
Szia:)
Köszönöm. Tudom, de ott nem írják, hogy miből mennyi és milyen kell:))
Köszi még egyszer:))
Ha linket nem is írtok, de a kérdésre válaszoljatok!! Előre is köszönöm:))
Itt egy kelengyelista:
De persze szelektálhatsz vagy tehetsz is hozzá.
Mi ruhákat ismerősöktől kaptunk mindenféle méretben, meg turiban vásároltam. Na meg mindig nézem az auchan-tesco leértékelt részlegét. Már nagyon sok kisruhája van. Az árak attól függenek, hogy mennyit szánsz rá, újonnan veszed, vagy használtan. Nagyon kevés pénzből is ki lehet jönni, ha ügyes vagy :)
Nem érdemes új ruhákat venni,1-2 hét alatt kinövi.
A használtak is nagyon jók,némelyiken nem is lehet látni,hogy használt.
Legolcsóbb, és JÓ pelenkák:
szoptatási eszközök:
ágynemű:
Javaslom az AVENT-es cuccokat. nem túl olcsó, de kifejezetten gondolnak a hasfájós babákra, szelepes cumisüveg-cumikkal.. Hasznosabb mint a rengeteg tabi a babának!!!!
egyéb cuccok:
És, amik még olcsó, és szép dolgok, kezdve a bútoroktól, az IKEA-ban bármit megtalálsz!!!!
Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!