Siófokon keresek egy normális nőgyógyászt?
Bata Barnabás
Fehérváron rendelt, de Siófokon lakik, és bő 1 éve már csak Siófokon van szerződve.
Én sok kismamát ismerek, akik hozzá járnak, mert Fehévára is kijár heti 1X magánrendelésre. Mindenki nagyon dícséri. Szakmailag szuper.
Engem műtött pár éve, tehát személyes tapasztalatom is van.
Szerintem, ha megmondod, hogy a terhesgondozás során akarod csak, ő akkor is elvállal. Egyébként nem árul zsákbamacskát, konkrét tarifája van, tehát ezt a dolgot mindenképp az első alkalommal rendezd le vele, ha őt választod.
1. voltam
Bata nagyon normális, de rengeteg kliense van és ő a legdrágább. Egy alkalom 8500 Ft, ha jól tudom.
Én Takács Istvánhoz járok és nála szültem császárral. A modora elég nyers, de szakmailag ott van. A terhesgondozás nála alkalmanként 5000 Ft.
A terhességem alatt sokat voltam kórházban, és nagyon szimpatikus volt a Szabó Imre. Kedves, figyelmes és csak jót hallottam róla.
nekem a Lentulai József a dokim, nagyon kedves, nála szültem császárral, csak jót tudok róla mondani
van még egy idős doki, a Tivadar János, szerintem ő is nagyon jó, csak nem tudom hogy még rendel e, mert már elég idős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!