Melyik szülészetet illetve nőgyógyászt ajánlanátok? (XVIII. kerületben lakunk, de némi ingázás még belefér. )
Mindkettőtöknek volt fogadott orvosa? Én nem szeretnék magánrendelésre járni és a szülésért sem fizetnék 50-100 ezer forintot. Van már 2 gyerkőcöm, ők másik városban születtek. Mindkettőnél volt fogadott dokim (mindkettőnél másik). Az elsőhöz úgy jártam, hogy a terhesgondozásért nem kért semmit (mivel az SZTK rendelésére jártam), viszont a szülésre mondott egy fix árat. 36 hetesen voltam szülőszoba látogatáson, ahol összefutottunk a folyóson, azt sem tudta ki vagyok. Ezek után a szülésnél sem tett pozitív benyomást: éjjel szültem, borzalmasan türelmetlen volt, szülés után rám sem nézett. 6 hetes kontrollon szintén fogalma nem volt hogy mit akarok. :(
Második terhességemnél fogadtam egy másik orvost, ő a magánrendelésére hívott. Végig úgy gondoltam, hogy vele végre jól jártam, UH-s doki volt, minden alkalommal megnéztük a bébit, alkalmanként 4000Ft-ot fizettem, a szülésre pedig azt mondta, hogy annyit adok amennyit gondolok. Hamar világra jött a bébi, így nem ért be időben a doki, ami hozzáteszem nem az ő hibája (nem szóltak neki időben). Viszont ami abszolút kiábrándító volt, hogy a 3 nap alatt be sem dugta hozzám az orrát, pedig minden nap ott volt (ő az osztályvezető), ott mászkált a folyóson. A hazajövetel előtti kötelező vizsgálatot sem végezte el, gondolván hogy mivel lekéste a szülést úgysem kap borítékot! Az ügyeletes doki megvizsgált és kérdezte ki az orvosom és miért nem vizsgált meg. Még az ő arcán is láttam a döbbenetet. :)
Szóval most úgy döntöttem, hogy azt a pénzt inkább a születendő babámra költeném.
Szia a tegnapi 12.45 vagyok.
nem volt fogadott dokim és nem is fogadtam szülésznőt sem meg semmit.sztk ba jártam.
Szülni meg beestem..:-))NAgyon rendesek segitőkészek voltak és nem fogadott el senki semmit....
Ajánlom nagyon ha kérdésed van irj nyugodtan.
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy szülni bármelyik kórházba mehetek ha nincs fogadott orvosom? Vagy csak abban a kórházban szülhetek ahová körzetileg tartozom?
Szia bárhol szülhetsz.
Én nem a sotéhoz tartoztam hanem a baycsiba de nem ott szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!