Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek nem korai terhessé...

Szerintetek nem korai terhesség elött babaholmit vásárolni?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva állunk neki a baba projektnek, de már annyira bevagyunk zsongva a párommal, hogy állandóan babaholmikat nézegetünk a neten és már ott tartunk, hogy van amit megvettünk.(egy-két ruhácska)

Meg találtam egy nagyon szép bölcsőt is, nagyon jó áron, szívem szerint megvenném, de nem túl korai ez még?

Mi a véleményetek?

2011. ápr. 5. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én nem vennék! Most vagyok 12 hetes de még mindig nem vettem semmit! Nem akarlak elkeseríteni de lehet, hogy hosszabb időt kell várnotok a bébire, akkor a babaholmik látványa csak szomorúvá fog tenni, de ne nekem legyen igazam...
2011. ápr. 5. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
én is az utolsó 2-3 hétben vásároltam meg -szinte mindent:)
2011. ápr. 5. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Figyelj ez minden embernél más.Én például tavaly májusban vettem egy vékony babatakarót,kifogókendőt,cumisüveget pár babaruhát,pedig akkor még nem is voltam terhes meg annyira nem is voltunk rajta a babán csak megtetszett és nem tudtam otthagyni a boltban.Most októberben viszont pozitív lett a tesztem és azóta nagyon sok mindent vettünk neki.Most vagyok 26 hetes terhes de már mindent megvettünk neki.Én úgy vagyok vele hogy nyugodtan meglehet venni már most is a kisebb dolgokat neki.A babonában én nem hiszek,én úgy vagyok ezzel ha egy baba egészséges és meg akar maradni akkor úgy is megmarad ha vásárolsz neki előre ha nem.Csak arra figyelj hogy olyan dolgokat vegyél ami kisfiús és kislányos is.Tehát arra gondolok hogy ne csak rózsaszínt vagy kéket vegyél.Jó vásárolgatást
2011. ápr. 5. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
(utolsó válaszoló vagyok)Azt elfelejtettem írni hogy ne görcsölj rá a babára mert először én is azt tettem és nem jött össze,de amikor már nem görcsöltem rá és nem idegeskedtem hogy vajon megjön e akkor egyből sikerült.Sok sikert a babaprojekthez!
2011. ápr. 5. 12:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Tehát akkor nem vagyok túl furi azért mert előre veszek egy-két dolgot. :)

A babonákban nem hiszek, hogy őszinte legyek.

2011. ápr. 5. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már a terhesség előtt jó pár évvel egy tündéri, szívecskés gombos rózsaszín kertésznacim másfél éves kislányra... :)Igaz, hogy jelenleg az ágyában szuszog a kisfiam.

A kései vásárlásról annyit, hogy ő két hónappal korábban jött és (utólag) nagyon örülök neki, hogy ekkor már minden nagyobb dolog megvolt.

2011. ápr. 5. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem baj. Én sem vagyok babonás (én nem vásároltam előre, csak akkor amikor már tudtam a babáim nemét).

Jobb a pozitív gondolkodás, és nem mindig csak arra gondolni hogy nem veszek semmit mert akkor elvetélek...mert az ember azt vonzza be.

Ha úgy érzed nyugodtan vásárolj.

Üdv. egy másfél éves nagylány és egy 6 hetes baba anyukája

2011. ápr. 5. 13:23
 8/8 Avery ***** válasza:

Lassan én is nekiállok vásárolni, a 15. hétben vagyok, de eddig is csak azért vártam, mert még készül a gyerekszoba. Nem szeretnék nyáron a 40 fokban nagy pocakkal gyerekholmik után futkosni, mert csak szenvedés lesz. Most még élvezet.

Szóval nem hiszek a babonában én sem. Szerintem nyugodtan vásárolj. :)

2011. ápr. 5. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!