Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15-16. héten korai már megvenn...

15-16. héten korai már megvenni a babakocsit? Ha nagyon akciós akkor is?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 16:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
hát én azóta vásárolgatok amióta meg tudtam, hogy baba lesz. Tudtam, hogy egyszerre nem lenne pénz mindent megvenni, így minden hónapban vettünk valamit, és még mindig hiányzik pl. pelenkázószekrény, mellszívó, meg a korházi csomagom (pl. hálóingek, szopis melltartó). babakocsit azt hiszem a 25. hét körül vettünk. nyugtodtan vegyétek meg, ha nem vagy babonás:) 28hkm
2012. ápr. 19. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Egészen nyugodtan vegyétek meg! Én is megvenném, ha akciós.

Nekünk második baba, szóval szinte minden van, de így is elkezdtünk vásárolgatni, mert pár dolgot be kell szerezni.

Sajna első babával 34 hetesen megindult, de addigra nagyjából mindent megvettünk, csak a babakocsit nem. Természetesen a férjem olyat választott, ami nem lett jó. Azt használtuk, de csak muszájból. Most akarunk venni, de nem találok akciósat.

Te újat vagy használtat találtál akciósat? Megkérdezhetem, hogy hol és milyet? Köszi :)

25hkm

2012. ápr. 19. 18:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Én nem mertem semmit túl korán megvenni!

Nem is feltétlenül a babona miatt, hanem mert az egyik ismerősünk úgy járt,hogy 30. hétben meghalt a baba.

Már mindenük meg volt, szoba kész stb.

Hát nem szerettem volna én sem elpakolni a cuccokat, lefesteni a szobát!

Tudom,hogy bármikor megtörténhet a baj, de én valahogy úgy voltam vele,hogy a 32. hét környékén ráérek majd!

2012. ápr. 19. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
12 hetesen vettünk babakocsit.Nagyon jó áron volt,nagyon szép volt,mindennel fel volt szerelve legalább 8 funkciós volt.Nagyon szerettük!:)
2012. ápr. 19. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De most ilyen alapon a már megszületett gyerekünknek se vegyünk 1-2 számmal nagyobb ruhát, mert mi van ha baj lesz... Pontozhattok lefele újra, én akkor sem tudok így gondolkozni ha ez a többségnek nem szimpi. És bocsánat az off-ért.
2012. ápr. 19. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Én teherbeesés előtt megvettem,mert 60%kal olcsóbban vettem meg így.

Boldog babavárást!

22hkm

2012. ápr. 19. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy buta regi babona. Ha olcsobb, vedd meg. Sajnos manapsag a sporolas fontosabb mint a babonak. Egyebkent, akarmikor tortenhet akarmi. Maga a szules is egy nagyon rizikos dolog, ott is tortenhet barmi, es addigra mar ugyis megvesz az ember mindent.
2012. ápr. 19. 23:03
 18/20 Anita8401 ***** válasza:
Én a másodiknál 15 hetesen vettük meg szerintem nyugodtan vedd meg :)
2012. ápr. 20. 16:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nyugodtan megveheted, főleg, ha az álmaid kocsija. Annó én is annyi idős lehettem, amikor mi vettük a miénket. Akkor volt akciós a mi "álomkocsink". Arra azért figyelj, hogy legyen rajta annyi garancia, hogy az éles bevetésen is tesztelve legyen.

Szerintem az a jó, ha szép fokozatosan szerzitek be a babakelengyét. Nem jó mindent a végére hagyni. Lehet, hogy eszedbe jut még valami, és nyugodtan meg tudod venni.

A babonával meg nem érdemes stresszelned magad, mert tényleg bármikor lehet valami.

A kisfiunk 34. hétre jött teljesen váratlanul, és jó volt, hogy nem azon kellett agyalni, hogy mi hiányzik otthonról, hanem csak vele kellett foglalkozni. Mára egy 16 hónapos mosolygós totyogó.

2012. ápr. 23. 13:56
 20/20 anonim ***** válasza:
mi 8 hetesen vettük meg, mert nagyon jó áron volt. azóta az anyukáméknál parkol.... 17hkm
2012. ápr. 26. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!