Mennyi idősen hagytátok el a babakocsit? 10-12 hónaposan lehet már szülőkaros bicajjal menni játszótérre, boltba, vagy még korai? Esetleg ajánlanátok más "járművet"? Annyit unom már a babakocsit!
Szerintem mehetsz vele nyugodtan. Bár vásárolni azért jobb a babakocsi, mert van kosara legalább. Mi most vettünk ilyet 1 éves kislányunk szülinapjára:
Ma próbáltuk ki először és nagyon élvezte. Kisebb távokra és ha nem kell vásárolni, mi is ezzel fogunk menni.
nyugodtan mehetsz vele már ilyen korban!Ha jól emlékszem az én kisfiam olyan 10-11 hónapos volt mikor mi is triciklivel mentünk rövidebb távokra bár nállunk a bolt is itt van 500 m-re!
Sokkal jobban élvezte ő is meg én is az új járgányt!
nekünk ilyen van:
18 hós, és babakocsizunk. Én is utálom már cipelni, meg rángatni, de egyszerűen ha csak mocival, vagy bicajjal megyünk, akkor állandóan meg kell állni, nem haladunk, leszáll, bogarászni, falevelet, kutyát nézegetni. Úgyhogy én csak a ház mellé megyek vele le járművel, mert én ezt nem bírom idegekkel...:-DDD El se tudom képzelni, hogy babakocsi nélkül vásároljunk.
Sógornőm azt mondta, hogy ők még 4 évesen is vitték a babakocsit pl. ha nyaraltak, ha aludni akart, akkor ne kelljen cipelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!