30. án lesz kisfiam 3 hónapos, korai még a kengurúba tenni ha sétálni megyünk? A babakocsit nem igazán szereti. Bármit teszek mellé nem érdekli.
Őszintén? Ebben a melegben én nem használnék ilyeneket. Nekem is van kengurum, de szegény babám így is halálra izzadja magát, nem ha még a meleg kenguruba beletenném...
Tegnap is láttam egy anyukát, hordozókendőbe magára volt kötve a picije, szegénykém eleve alig látszódott ki belőle, a lábán meg vastag kötött cipőcske. Szívem szerint leütöttem volna a nőt, hogy lehet ilyen hülye?
Nekünk azt írta rá az orvos a papírunkra, aki a csípőszűrést csinálta, hogy 2 hónapos kortól kenguruzás javasolt. A barátnőméknek is ugyanezt javasolta egy másik orvos. Imádja a babánk a kengurut, azzal mindig lehet vinni bárhová, csak már nem nagyon bírjuk el. Próbáld a babakocsira szoktatni inkább. Pár hónapja mi is babakocsigondokkal küzdöttünk, írtam is ki kérdést, bemásolom: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Azóta megszerette. Nem mondom, hogy órákat el van benne, de néha már az is megy. Ne add fel, hagyd egy ideig a babakocsit nála, utána rakd bele megint.
én még a kórházban megkérdeztem a csecsemősöket,hogy bele tehetem e a babát a kenguruba.azt mondták nyugodtan,ha a kiló megvan(ami általában 3,5kiló)és úgy is fogod a fejét,ha nem tartaná meg.
elárulom,mi anno az 1.fiunkkal nagyon küzdöttünk.hasfájós volt,és sokat volt kézben,persze hogy megszokja és nem szeret majd hanyatt a babkocsiban,ahonnan szinte semmit sem lát.assze'm ő sem volt még pont 3hónapos,mikor vettem egy kengurut,és láss csodát órákat el tudtam vele menni sétálni.Akkor épp a legnagyobb tél volt,de sem én sem ő nem fáztunk.Nem kellett agyon öltöztetni.Aztán kb 7hónaposan teljesen elhagytuk,mert addigra megült a babkocsiban,és újra úgy élvezte a sétákat.
Most van egy 7hetes babánk,akit már 2hetesen így vittem bevásárolni,mert a bev.kocsiban a 21hónapos ült,apa tolta én meg vittem a kicsit.És ő már születésekor nagyon erős volt,szépen tartja a fejét,mostanra hason már kinyomja mgát,és percekig nézelődik.
Szóval amúgy sem fél napokat teszed be.Csak ha tudsz,szellősebbet vegyél,és világosabb színűt,és tényleg ne öltöztesd agyon.
Kellemes sétákat!
Mi már raktuk iylen korban, tavayl nyáron, ráadásul kocsink sem volt 2 hónapig.
10 hós koráig használtuk, előszőr befelé nézett, utána kifelé (amúgy ebben nem tudom mi a rossz), utána hátihordót kapot( valami elvakult oldalon olvastam, hogy ez sem jó:-((((
lehet lepontzni:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!