Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 30. án lesz kisfiam 3 hónapos,...

30. án lesz kisfiam 3 hónapos, korai még a kengurúba tenni ha sétálni megyünk? A babakocsit nem igazán szereti. Bármit teszek mellé nem érdekli.

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
onnantól lehet ha már önállóan tartja a fejét
2010. júl. 21. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Doktorno mondta nekem, hogy 8 hetes koratol lehet hasznalni a kengurut, de eleinte csak rovid idore, es csak jominosegu kengurut.
2010. júl. 21. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én kb 6 hetesen már beletettem. a miénk függőlegesen tartja, tehát nem fekvő, de nem engedi összecsúszni a gerincét. a fejét is elég jól megtámasztotta, simán el is aludt benne. viszont arra készülj, hogy ebben a melegben teljesen össze fogtok izzadni, szóval sok ruha nem kell rá. esetleg hordozókendőt tudnék még javasolni, igaz abban ugyanúgy izzadtok, de ilyen picinek sztem kényelmesebb.
2010. júl. 21. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Ne rendes kenguruba tedd, hanem vagy kendőbe, vagy mei-tai-ban.
2010. júl. 21. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Őszintén? Ebben a melegben én nem használnék ilyeneket. Nekem is van kengurum, de szegény babám így is halálra izzadja magát, nem ha még a meleg kenguruba beletenném...

Tegnap is láttam egy anyukát, hordozókendőbe magára volt kötve a picije, szegénykém eleve alig látszódott ki belőle, a lábán meg vastag kötött cipőcske. Szívem szerint leütöttem volna a nőt, hogy lehet ilyen hülye?

2010. júl. 21. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekünk azt írta rá az orvos a papírunkra, aki a csípőszűrést csinálta, hogy 2 hónapos kortól kenguruzás javasolt. A barátnőméknek is ugyanezt javasolta egy másik orvos. Imádja a babánk a kengurut, azzal mindig lehet vinni bárhová, csak már nem nagyon bírjuk el. Próbáld a babakocsira szoktatni inkább. Pár hónapja mi is babakocsigondokkal küzdöttünk, írtam is ki kérdést, bemásolom: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Azóta megszerette. Nem mondom, hogy órákat el van benne, de néha már az is megy. Ne add fel, hagyd egy ideig a babakocsit nála, utána rakd bele megint.

2010. júl. 21. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

én még a kórházban megkérdeztem a csecsemősöket,hogy bele tehetem e a babát a kenguruba.azt mondták nyugodtan,ha a kiló megvan(ami általában 3,5kiló)és úgy is fogod a fejét,ha nem tartaná meg.

elárulom,mi anno az 1.fiunkkal nagyon küzdöttünk.hasfájós volt,és sokat volt kézben,persze hogy megszokja és nem szeret majd hanyatt a babkocsiban,ahonnan szinte semmit sem lát.assze'm ő sem volt még pont 3hónapos,mikor vettem egy kengurut,és láss csodát órákat el tudtam vele menni sétálni.Akkor épp a legnagyobb tél volt,de sem én sem ő nem fáztunk.Nem kellett agyon öltöztetni.Aztán kb 7hónaposan teljesen elhagytuk,mert addigra megült a babkocsiban,és újra úgy élvezte a sétákat.

Most van egy 7hetes babánk,akit már 2hetesen így vittem bevásárolni,mert a bev.kocsiban a 21hónapos ült,apa tolta én meg vittem a kicsit.És ő már születésekor nagyon erős volt,szépen tartja a fejét,mostanra hason már kinyomja mgát,és percekig nézelődik.

Szóval amúgy sem fél napokat teszed be.Csak ha tudsz,szellősebbet vegyél,és világosabb színűt,és tényleg ne öltöztesd agyon.

Kellemes sétákat!

2010. júl. 21. 12:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ki is próbáljuk majd.Persze késő délután mikor már nincs meleg,és rövidebb időre,hisz neki is hozzá kell gondolom szokni.
2010. júl. 21. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi már raktuk iylen korban, tavayl nyáron, ráadásul kocsink sem volt 2 hónapig.

10 hós koráig használtuk, előszőr befelé nézett, utána kifelé (amúgy ebben nem tudom mi a rossz), utána hátihordót kapot( valami elvakult oldalon olvastam, hogy ez sem jó:-((((

lehet lepontzni:-))))

2010. júl. 21. 13:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Mostanában a kenguru ellen kampányolnak, a mi orvosunk csak annyit mondott erre, hogy a mei tei-t, kendőt, meg a mandukát is el kell adni valahogy. Egy pár év múlva meg azt kiáltják ki egészségtelennek. Vidd nyugodtan a babát kenguruban, a miénk nagyon szereti. Te érzed, hogy mi a jó neki:)
2010. júl. 21. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!