Kisbabám 5 hónapos és kimondottan utálja a babakocsit, amikor beleteszem nagyon sír, nem is tudom kivinni csak ha sokat volt ébren. Máskor a kenguruba sétálgatunk. Van e még valaki ilyen heyzetben, hogyan oldotta meg a problémát?
Naponta viszem ki 2 hetes kora óta, akkor mentünk mikor aludt, most is úgy viszem mikor gondolom kicsit elszunnyókálna és sírás után elalszik. Mi a nagy hidegben is kint vagyunk, déli időben, maximum egy fél órát.
kösz
nálunk is ez volt a helyzet elejétől fogva.
Aztán rájöttünk h. szereti a döcögöset azon hamar elalszik.
De sajna mi is csak addig vagyunk levegőn babakocsiban míg alszik (az kb 30--40 perc). Most ebben a hidegben nem is megyünk messze :ugye messziről cipelni ölben nem kellemes az overál is csúszik a baba súlya is csak egyre nő(9 kg).meg persze ő isígy szokta.Esetlag süssssögess hozzá egy kicsit míg rázod a babakocsit.Én nem foglalkozom ilyenkor senkivel körülöttem , h valakinek így kell???:o))))jó sétákat : egy 6és fél hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!