Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabám 5 hónapos és kimondot...

Kisbabám 5 hónapos és kimondottan utálja a babakocsit, amikor beleteszem nagyon sír, nem is tudom kivinni csak ha sokat volt ébren. Máskor a kenguruba sétálgatunk. Van e még valaki ilyen heyzetben, hogyan oldotta meg a problémát?

Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
szia kipróbáláltad már h nem vízszintesben van hanem félig döntött helyzetben h kilásson??Nekem is így szerette meg babakocsizást
2009. jan. 13. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
ELejétől kezdve visszed ki?akkor nem sirt?most kezdte el?Nálunk is vannak ilyen napok,hogy beteszem és sír,aztán kiveszem és probálgatom betenni,de másiknap meg simán megy.Ez változo.Merre laktok,van nyugis hely ahol sétálhatok?HA probálod akkor elalszik egy kis sírás után?
2009. jan. 13. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Idővel magától megoldódott. Nem erőltettem, hetente egyszer próbáltuk, és egyik hétről a másikre megszerette. 8 hónaposan megint volt egy kis időszak amikor nem tetszett neki. Ne erőltesd, csak hagyatkozz a babád érzéseire. Hogy azért legyen levegőn jó a kenguru, de ami nekünk nagyon bevált (természetesen nem ebben a dúrva hidegben): overállban, bundazsákban kinn alszik az erkélyen, amikor csak tehetjük. Normális időben (max. -3 fokig) mind a két alvását így csináljuk. Többet is alszik kinn, napi 4 órát. Alig várjuk, hogy elmúljanak ezek a hideg napok, neki is hiányzik már a kinn lét, nekünk is :)
2009. jan. 13. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Naponta viszem ki 2 hetes kora óta, akkor mentünk mikor aludt, most is úgy viszem mikor gondolom kicsit elszunnyókálna és sírás után elalszik. Mi a nagy hidegben is kint vagyunk, déli időben, maximum egy fél órát.

kösz

2009. jan. 13. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:

nálunk is ez volt a helyzet elejétől fogva.

Aztán rájöttünk h. szereti a döcögöset azon hamar elalszik.

De sajna mi is csak addig vagyunk levegőn babakocsiban míg alszik (az kb 30--40 perc). Most ebben a hidegben nem is megyünk messze :ugye messziről cipelni ölben nem kellemes az overál is csúszik a baba súlya is csak egyre nő(9 kg).meg persze ő isígy szokta.Esetlag süssssögess hozzá egy kicsit míg rázod a babakocsit.Én nem foglalkozom ilyenkor senkivel körülöttem , h valakinek így kell???:o))))jó sétákat : egy 6és fél hós kislány anyukája

2009. jan. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!