Elvetélhet attól valaki, ha terhessége alatt egy verekedés során hasba rúgják?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 17:21
11/22 anonim válasza:
Hát én tudok olyan srácról aki baromi mérges volt a barátnőjére,mert átverte,és terhes lett!Aztán úgy gondolta,"kiveri belőle" a gyereket!Lerúgta a bicikliről,és jól megverte!Nem sikerült neki!Azóta már 9 éves a fia,és elvette a csajt feleségül!!! Én elhajtottam volna a hülye gyereket ilyenek után! Szóval,még a verés sem biztos hogy vetéléshez vezet!
12/22 anonim válasza:
Kedves 10. válaszoló! A kérdésből ez valóban nem derül ki, de a kérdező további kommentjéből igen.
13/22 anonim válasza:
Senki nem írta, hogy biztosan vetéléshez vezet, mindenki csak ennek lehetőségét írta le.
14/22 anonim válasza:
Kedves 12. válaszoló! Én voltam a 3. és a 10. válaszoló. A 10-es kommentemet azért írtam mert a kérdező a 3. kommentem után írta azt a lehetőséget hogy megtámadják.
15/22 anonim válasza:
Bocsánat!! 10. válaszom és 3. válaszom, nem pedig kommentem.
16/22 A kérdező kommentje:
Nem agyalás! Megtörtént, de nem velem. Én csak családtag vagyok, aki aggódik a rokonáért és a piciért, aki még meg sem született.
28 hetes terhes az illető, az utcán támadták meg, el akarták venni a táskáját, és mikor ellenállt, hasba rúgták. Feljött hozzánk, mert nem volt messze innen, mi azonnal kórházba akartuk vinni, de nem hagyta, gyorsan elment. Azóta nem tudunk semmit, telefont nem veszi fel, otthon nincs.
2012. ápr. 17. 19:24
17/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de hogy lehet ennyire gyengeelméjű a rokon? Rettentően felelőtlen... Ha ennyire nemtörődöm, minek neki egyáltalán gyerek?
18/22 anonim válasza:
Ilyenkor az a minimum, hogy orvoshoz megy és feljelentést tesz. Én rögtön rendőrt hívtam volna, azok meg a mentőket, hogy vizsgáljanak meg.
19/22 anonim válasza:
Nem normális a rokonod!Minden normális nő ilyenkor azonnal orvoshoz megy majd a rendőrségre.Ezek szerint nem annyira fontos neki a baba.Ha ennyire nem akar orvoshoz meg a rendőrségre menni akkor lehet hogy nem is úgy volt ahogy előadta.
20/22 anonim válasza:
Kamu kérdés egy fantáziáló "gyengeelméjűtől".
Minek ide írod ki ezt a kérdést? Komolyan nincs róla saját véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!