Elvetélhet attól valaki, ha terhessége alatt egy verekedés során hasba rúgják?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 17:21
2/22 anonim válasza:
Az elején mindenképp, később is okozhat lepényleválást, burokrepedést, ezáltal pedig koraszülést/vetélést, vagy súlyos magzati gondokat.
3/22 anonim válasza:
Én azt nem értem mit keres egy terhes nő verekedés közelében! Hiszen ösztönösen inkább menekülnie kellene ilyen szituációtól!!
A kérdésre válaszolva: igen! elvetélhet!!
4/22 A kérdező kommentje:
Pl. önvédelemből... ha őt támadják meg, nem igazán tudja elkerülni
2012. ápr. 17. 17:51
5/22 anonim válasza:
Bár még sosem verekedtem, sem terhesen, sem amúgy, de nem gondolom, hogy ez úgy megy, hogy mielőtt elkezdik verni, megmondják, hogy amúgy ha akarsz el is menekülhetsz...
6/22 A kérdező kommentje:
Persze, biztos megmondják... "Kedves hölgyem, ne haragudjon, de most megtámadom, és kirablom." Beszélj már hülyeségeket ...
2012. ápr. 17. 17:53
7/22 anonim válasza:
nem törvényszerű, de elvetélhet.
8/22 anonim válasza:
Előfordulhat, de gondolom, hogyha megtámadnának valakit ha terhes, ha nem, akkor az a rendőrséghez fordul és kórházba megy, tehát ott megvizsgálják/ták, hogy történt-e baja a picinek.
9/22 anonim válasza:
Biztos hogy nem tenne jót!De ha meg támadnának miből gondolod hogy pont hasba rúgnak?Meg miért kell ezen agyalni hogy pont terhesen fognak megtámadni és az illető biztosan hasba rúg.Vagy esetleg már hasba rúgtak és azért kérdezed?
Bocsi de nekem ez a "mi van ha megtámadnak és hasba rúgnak"igen kamunak hangzik.
10/22 anonim válasza:
A kérdésből nem derült ki hogy megtámadják, csak az hogy verekedik. De ha valaki ki akar rabolni egy terhes nőt, kétlem hogy azzal kezdené hogy hasba rúgja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!