Megint elvetélhet anyukám?
Sziasztok! Szóval 3 napja késik a menstruácója ma vettünk egy tesztet,megcsinálta és pozitív lett.Igen ám,de tavaly nyáron meg kiderült,hogy miómája van.Akkor is terhes volt csak az a baba elment tőle.
Nagy az esélye hogy a mióma miatt megint elfog vetélni?Vagy a miómának semmi köze ehhez?
És az nem lehetséges hogy nem is terhes csak a mióma miatt mutat a teszt pozitívat?
Köszi hogy segítetek! 16L
Szerintem nem mindegy, hogy hol van az a mióma. A méh melyik részén, úgy értem. Nekem két miómám is van, de már két babát kihordtam. azt nem mondom, hogy nem okozott kellemetlenséget a tojás, majd alma nagyságúra duzzadt mióma, de mivel a méh külső falán volt, a babával kapcsolatba sem került. Csak nekem okozott fájdalmat, mert ha a baba kinyomta, akkor sokszor megnyomta valamilyen belső szervemet, illetve a hólyagomat, ilyesmi.
Reméljük a legjobbakat!
Ez a lelete,nem tudom mennyire értetek hozzá:
K/2-ig érő multiplex myomás méhtest.
Fundusban j.o. 5,5 cm-es, b.o. 8cm-es intramur. myomagóc.
Az üreg deformált,vaskos endometrium
Intraut. grav. nem található
J.o. norm. ov. B.c. biztonsággal nem detect.
Szabad folyadék nincs
Jelenleg sem biztos extra-sem biztos intrauterin graviditas nem bizonyítható.
Rákerestem az orvosi szótárban hogy mit jelent a fundus szó,és azt adta ki hogy méhfenék.
Szerintetek ez mennyiben zavarhatja a babát?
Köszönöm szépen hogy írtál:)
Igazából max. 10napos lehet kb.Ultrahang már így is kimutatná hová tapadt a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!