Elvetélhet valaki, ha forró vízbe fekszik és valami erős italt lehajt? Vagy egyéb házimódszerekkel vetélést előidézni?
Ezek a módszerek a te egészségedre is veszélyesek lehetnek, szerintem inkább menj abortuszra :S
De reméljük Sallay doktor Úr nemsokára megválaszolja :D ő ugyis mindenhez ért .. looooooooooool
Még az abortusz is kockázatos, nemhogy ezek a beteg házimódszerek....
Nem akarok tippet adni, de régen az volt a "divat", hogy a nők kötőtűvel szurkáltak be a méhükbe. Nagyon sokszor a vetélás nem történt meg, így sérült, beteg gyerekek születtek.
Nem is értem, hogy ez "otthoni vetéléses" dolog hogy fordult meg a fejedben...
Petranova
Csak az előttem szólókat tudom ismételni.Ilyenek hogy juthatnak valakinek az eszébe?ha már nemkívánt a terhesség arra vedd a féradtságot,hogy elmész abortuszra.
Ismerősöm(nem jóbarát csak ismerem) terhes lett,elkezdett inni, cigizni,drogozni háta attól elmegy a gyerek.Nem ment el,hanem 9 hónap múlva megszült egy testi-lelki nyomorékot.Ez kell neked?
Eszedbe ne jusson! Ennyi erővel ülj kocsiba, és hajts bele egy betonfalba kétszázzal..
Ha már mindenképpen elvetetnéd, legalább egy orvossal csináltasd, nem is tudom elképzelni, hogy juthatott eszedbe más módszer!
Tovább gondoltam ezt az egész dolgot....,mennyire igazságtalan az élet...Rengeteg házaspár van, akik több éves próbálkozás után sem képesek kisbabát összehozni, és akinek meg megadatik az egy felelőtlen, buta ember.:(
Petranova
Egy újabb tizenéves aki hall össze-vissza mindent...
Ki ne próbáld, mert még bajod is lehet! Inkább ha már ilyen "szerencsétlen" vagy, menj és fizesd ki az abortuszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!