Hol lehet Bp-en nem őrjítő áron babaholmikat venni?
Soroksári út 160. --> válasz a Baby Outlet válaszra.
Ez amúgy a Brandonnak az outletje, tegnap voltunk, tényleg egész jó :)
Első voltam megint.
Szia!A soroksári úti bolt nem egy nagy duranás.Szerintem nagyon drága!Fele annyiért jobb minőségű babaruhákat lehet kapni a tescoban.A babakocsik meg 100ezer-től kezdődnek.Én most vettem 7 db-os előkét a vateráról 700-ért gyári csomagolásban,amit a boltban 1700ft láttam mult héten.Érdemes körülnézni az expressen,vaterán,tesz-vesz-en.
Sok új holmit kaphatsz fél áron.Van aki ajándékba kapott holmikat ad el tök olcsón.
Tegnap néztem az Auchanban a téli plüss rugik le vannak árazva, ha esetleg kell melegebb is. Én kettőt vettem pl összecsomagolva 700FT-ért, vagy darab áron 800-1000Ft ért voltak. Liddl (remélem jól írom) most baba napok vannak vasárnapig 3 pelus 800.- plüss takaró 1600.-, szoptatós melltartó 1600.- felhúzható zenélő maci 1400.- , fülhőmérő 3000.- ...stb.
Szerintem most oda is érdemes elmenni.
Köszönöm szépen a jó tippeket minenkinek. Most még nem aktuális a nagybevásárlás, csak már gyűjtögetem az infókat, hogy honnan mit lehet majd kellő időben.
De lehet egy-két apróságot beszerzek, ha nagyon kedvező áron lehet hozzájutni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!