Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, szoktatok beszélni...

Kismamák, szoktatok beszélni a pocakban lakóhoz? Mit "mondtatok" neki utoljára?

Figyelt kérdés

Akár gondolatban, akár valódi szavakkal... :))

36 hetes kismama

2012. ápr. 13. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkétszer császárom volt,a műtő felé tolva mondtam nekik:Pár perc és puszit ad anya! :)
2012. ápr. 14. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi még csak 11 hetesek vagyunk, de a kezdetek óta simogatom a hasamat, és beszélek hozzá. Reggel mikor kinyitom a szemem az az első, hogy megsimítom a hasamat (igaz, még nem érzek semmit...) és megkérdezem tőle, hogy aludt, aztán elmondom, hogy én hogy aludtam. Napközben is "tájékoztatom" a történésekről. :)
2012. ápr. 14. 13:12
 13/13 Szily Luca válasza:
Én 31 hetes vagyok, nagyon alacsony, és iszonyatos melkasi és borda fájdalmaim vannak plusszba hozzátársul a medencém is mikor furcsán rugdossa a icike. Mindíg mondom neki hogy ne csinál rosszaságot, mert anya nem szereti, és egy kis simogatást is szoktam hozzátenni. illetve mikor krémezem a pocakomat mindíg mondom neki hogy anya és apa nagyon szeret téged:)
2012. ápr. 14. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!