Ti hanyadik héten mondtátok el a nagy hírt
anyós-apósnak, sógornőnek?
Figyelt kérdés
És hogyan fogadták?
Köszi a válaszokat! :)
2012. febr. 16. 17:22
1/9 anonim válasza:
Mi az elsö orvosi vizsgálat után elöször.
A másodiknál az esküvönkön, akkor még csak 6 hetes voltam, de akkor volt a szük család együtt és így együtt örülhettek, de ott csak 10-ik héten voltam orvosnál mert nászútra mentünk.
Elsönél nagy újjongás, másodiknál ah szuper, semmi nagy újjongás, örültek és ennyi.
2012. febr. 16. 17:33
2/9 anonim válasza:
Mikor megtudtuk,és voltunk orvosnál,engem anyósom egyszerűen kikészített (azt mondogatta,ha szeretem a fiát nem tartom meg a picit,meg elakart zavarni a saját házunkból amit apósom mondott meg,hát őt is anyóska befolyásolja pedig ő örült mikor elmondtuk neki),első babám nem is maradt meg,második aki most 26hós kislány már nem mert szólni,de soha nem kínált meg semmivel (süti stb...)harmadik babámnál majdnem szívinfarktust kapott.
2012. febr. 16. 17:50
3/9 anonim válasza:
Apósnak a 12. héten, meg is könnyezte, már várta. Anyósomékat nem érdekelte az sem, élünk vagy halunk, így nekik nem szóltunk. A 8. hónapban voltam, mikor megláttak. Néztek egyet, és tovább mentek. A kicsi azóta több mint két éves, azóta sem látták, nem érdekli őket. A tesónál sem szóltunk.
2012. febr. 16. 18:14
4/9 anonim válasza:
Mivel anyukám túlaggódós, csak a 15. héten mondtuk el neki, amikor már a lényeges vizsgálatokon túl voltunk.
Nagyon örült neki, pedig az 5. unokája.
2012. febr. 16. 18:19
5/9 anonim válasza:
Anyukámnak az első orvosi vizsgálat után szegénykém zokogott az örömtől.Anyósomnak 13.héten és annyit mondott,hogy "akkor nem lesz Karácsonyi baba?"(előző karácsonykor volt egy vetélésem).Na azóta nem tájékoztatom semmiről csak ha kérdezi!38hkm
2012. febr. 16. 19:18
6/9 anonim válasza:
2.válaszadó
Ezek az anyósok :D :S
2012. febr. 16. 19:36
7/9 anonim válasza:
Első orvosi vizsgálat után. 7 hetes voltam. Nagyon örültek :)
2012. febr. 16. 20:58
8/9 anonim válasza:
12. hétben. Férjem volt nála egyedül, azt mondja, sírt. Szerintem nem örömében.
Azóta csak akkor kérdi meg hogy vagyok, ha ott a fia vagy ha valamit kér tőlem.
Sógornőm nagyon örült neki, sógorom (mivel ő olyan mint az anyja) szerintem nem.
2012. febr. 17. 07:17
9/9 anonim válasza:
10 hetesen, szüleim nagyon örültek, anyósék babonások így csak hümmögtek, hogy jól van akkor mi tudjuk(már házason, tervezett gyerek) ... aztán pár hónap múlva már kedztek oldódni de a sógor az majd' kiugrott a bőréből rögtön
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!