33 hetes terhesen ez nem sok egy kicsit?
Bocsi, hogy ide írom, de ti értitek meg a legjobban a hejzetemet!
Tegnap nagyon sokfelé mentünk vásárolni a babának és nagyon elfáradtam. Le pihentem volna egy kicsit, mire megérkezett a sógornőm a barátjával, hogy valamit filmeket töltsenek le a netröl. A férjem azt mondta nekik, hogy most nem jó mert én le pihentem és nem akart ezzel zavarni engem, egyébként is nagyon sokszor jönnek. Én örülök is neki, de mostmár terhes nekem, hogy kiszolgáljam őket és soha nem szolnak előtte, hogy jönnek, csak itt vannak. Ezért nagyon megsértődtek , ja és fel is voltak háborodva, hogy PIHENEK. El szaladtak anyósomhoz és elő adták neki, hogy mi kidobtuk őket. Ő meg persze természetesen nem minket pártolt hanem a lányát. Annyira próbálok alkalmaszkodni a családi béke kedvéért, de akármit csinálok, anyósom engem akkor sem szeret, csak megjátsza, hogy igen. Mellesleg a sógornőm barátját sem szereti, de milyen jó volt miket , főleg engem mocskolni tegnap is.
Most ott atrtok, hogy mint látjátok nem alszom most sem, immáron 13-ik hete, mert annnyira fáj a csípőm, ezért szoktam mostanában napközben néha kicsit pihizni, mert amugy már nagyon fáradt vagyok. És ez az sógornőmnek és anyosómnnak nagyon felháboritó. Ezek után azt mondom, hogy anyuka is meg a sógornőm is jobb lesz ha soha többet ide se teszik a lábukat. pedig én mindig kedveskedek nekik. Állandóan sütök valamit, hogy legyen őket mivel megkinálni.
Mi a véleményetek?
Ez kétélű dolog:
1, ha eddig így szoktattátok, nem csodálom, hogy fura volt nekik. Lehet jobb lett volna, ha eddig is van némi "rend" a látogatásban.
Az, hogy terhes vagy, és pihenni akarsz teljesen ok. De attól pihizhettél volna úgy is, hogy ott vannak.
2, úgy csináld, ahogy neked jó. Ha nem akartok váratlan látogatót, mondd meg.
Az Anyóssal meg ne törődj.
Szia! Köszi a választ!
Ez azóta van így mióta itthol vgyok veszéjeztett terhes ként. És most, hogy egyre nagyobb a terhem, egyre fárasztóbbak a mindennapok, meg még ők is váratlanul jönnek kedvükre és én szolgáljam ki őket. Mi sem megyünk soha ugy senkinél, hogy előtte nem szólunk.
Mindegy nagyon szarul jött ki ez az egész, ezt nekünk kell megoldani, de jó volt magambol kiírni, mert utána már tudtam egy kicsit aludni is.
Sértődjenek be ha akarnak!
Ha ezt felkapják, hogy Te most pihenni akarsz, akkor kapják, csak őket minősíti, ha arról van szó, a babu születése után oszd csak ki őket (a bizonyos kereteken belül). Majd ha sógornőd is terhes lesz rá fog jönni milyen fárasztó is és ha van benne "felismeréskészség", akkor jól elszégyelli magát. Anyósodnak pedig pláne tudnia kéne milyen kihordani egy babát. (Habár gondolom, ő dolgozott mindig és sose fáradt el,még most is a toppon van. :) )
Én egyetértek az első válaszolóval, az a baj hogy eddig körbe ugráltad őket, most meg furcsa nekik, hogy el vannak küldve.
Én is 33 hetes vagyok és nekem is minden bajom van, bizony előfordult már, hogy jött valaki, én meg épp a kanapén döglöttem, és fel nem álltam volna körbe ugrálni a vendéget :) Nem volt belőle probléma, más is megérti, hogy a terhesség végén az ember fáradékonyabb. Persze az illető közeli rokon volt, aki előtt ez nem gáz. Távolabbi ismerős meg nem állít be váratlanul.
Szerintem nem kell ezért elküldeni a sógornődéket, te még pihenhetsz attól, hogy ott vannak. Így te sem fáradsz ki, és ők sem sértődnek meg.
Sziasztok!
Köszönöm, hogy egyet értetek velem és megértetek engem!
Igazábol nem is lettek el küldve! A férjemmel akartak írtani filmeket és ő azt mondta nekik, hogy most nem! Mert tudja, hogy nagy hanggal vannak és én ugy sem tudok akkor már pihenni és körbe fogom őket ugrálni. Én ezt nem is hallottam és utána mondtam nekik, hogy pont pihenni akartam és már a multkor is pont akkor jöttek. Én az a fajta vagyok vagyok, hogy más előtt még ha közeli is akkor sem tudok feküdni. erre ugy megsértődtek, hogy elmentek és azt mondták, hogy soha többet nem jönnek ide. Anyósom meg segit nekik haragudni. És ő tényleg fitt fajta.
A férjemet sajnálomigazábol , mert engem már nem érdekel ez az egész, de az ő csaldja. Én nem tiltom el tőlük de ez így akkor sem jó. De ezek után én nem fogok megalázkodni, nem kérek bocsánatot sem. Mert voltunk már , hogy össze vesztünk és mindig mi mentünk att anyóshoz, mert még is csak én vagyok a fiatalabb. De ez már nekem sok.
Csak tudjátok mi nekem felfoghatatlan! Hogy anyósomnak 2 gyereke van és nem összeugrasztani kellene őket hanem elsimitani a dolgokat. Az én anyukám mindig így csinál ha a tesómmal összekülönbözünk!
Szerintetek szoljak anyósomnak, hogy nem értek egyet a viselkedésével? Mármint, hogy miért kelett összeuszitani a két gyerekét. Az , hogy engem le se toj az már nem is érdekel de, hogy a férjemet sem aki fia ez számomra érthetetlen. Egy anya szerintem ilyet nem kellene, hogy csináljon! Mindennek elhordott minket a sógornőmnek és a barátjának. Neki fontosabb az a hapsi mint a saját fia aki mellesleg el sem fogja venni a sógornőmet sosem?
Vagy hallgassak és ne idegesitsem magam tovább 35 hetes terhesen?
Szia!
Sajnálom, hogy ez történik veletek! De szerintem a legjobb döntést hoztátok a magatok érdekében, hogy el költöztök.
Az én babám már 4 hónapos és a helyzet változatlan. Most megint "jóban" vagyunk és anyósom jön minden nap. természetesen váratlanul. A gyerek meg nem is szereti, mert minden idagenre mosolyog hatalmasat , mamára egyálltalán nem. Már mondtam a férjemnek, hogy lehet hülyeség de lehet, hogy emlékszik, mikor még a pocakomban volt, hogy mennyi bánatot okozott nekem. Nemtudom lehet van benne valami. Most türök, mert nem akarok vitát. De soha nem hozna egy kis kaját a sógornőmék meg változatlanul oda járnak enni. napi szinten. Utálom ezt az egész helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!