Mit csináljak nem érti meg? (anyós)
Nálunk ez úgy van,hogy az ő családjának ő mondja meg,ha valami nem tetszik, az enyémnek meg én. Tehát én ráhagynám a férjemre,hogy magyarázza el jó alaposan,hogy köszönjük anyuka, de ne költözzön ide hozzánk!
De egyébként miért nem a férjed marad a nagyobbal otthon, amíg kórházba vagy? Így nem tudná a fejetekhez vágni,hogy bezzeg akkor kellene a segítségem!
Hát azért az nem mindig úgy van, hogy szép csöndben kinyalja a fenekem és kész.
Az én anyósom is eljön segíteni a nagyobb családi rendezvényekkor, de egész végig azt szajkózza,hogy ezt a lábast miért nem itt tartom, miért ilyen átláthatatlan a hűtőm stb.
Én igenis utálnám,ha ezt kellene hallgatnom szülés után egy héttel, akármennyit segít is közben.
Az Anyósbn nincs rossz szándék az egyértelmű..
De: Én sem bírnám, ki nem állhatom ha körbeugrálnak, otthon nme ehhez szoktam az én anyósjelöltem ezt csinálja, ideig óráig jó is viselem, tudom, hogy bennem van a hiba, de nem szeretem amikro mindent elém tesznek..
Én a párommal szoktam megbezsélni ezeket, és ő jelzi az édesanyjának, ha valami nem oké,és ő mondja, hogy ez nem kell.
Azért alakult így, mert én nem tudok neki nemet mondani, nem akarom megbántani, és ő olyan, hogy magára veszi,ilyenkor a párom mondja, hogy "ezt nem szeretnénk, mert magunk akarjuk", tőle meg elfogadja.
Szerintem próbáld a pároddal együtt ezt megoldani, hogy ő mondja meg az édesanyjának hogy szeretnétek 4esben lenni az elején, ha szükségetek lesz rá, akkor szóltok neki, mint ahogy a szülés alatti gyerekvigyázásnál is, de bíztok benne, hogy nélküle is meg tudjátok oldani...
Vagy összeszorítot foggal kibírod..ennyi
1. vagyok. Lehet, hogy csak az irígység beszélt belőlem... :)
Sajnos nekem anyósom meghalt, mielőtt megismerhettem volna, így én csak azt tudom, hogy örültem volna, ha segített volna az első gyerek születésénél. A 2. nál meg még jobban. De hát ilyen az élet :(
A férjem lesz otthon a naggyal amíg kórházban leszünk, de a 2. gyermeke születésénél is szeretne ott lenni ez érthető.
Tudom, hogy nem lesz könnyű, de én úgy nem tudok pihenni, ha elviszi a nagyot sőt.
Tudom, hogy nem rossz szándékból teszi, de én meg nyugodtabb vagyok, ha békén hagynak és úgy csinálom a dolgaim ahogy nekem jó. Majd beszélek a férjemmel.
Az mondja,hogy kényeztettesd magad,aki nincs ebben a helyzetben.
Én ugyanígy vagyok,nem akarok veszekedni,de érzéseim szerint nagy cécó lesz,mert nem ért a szóból,Én pedig már nem vagyok kezdő,aki baba körül akar fontoskodni,észt osztani,oktatni,kritizálni,az szüljön magának.
Higgyétek el nagyon bosszantó!
Ne hagyd magad,bár még Én sem tudom,hogy oldom meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!