Kismamák, szoktatok beszélni a pocakban lakóhoz? Mit "mondtatok" neki utoljára?
Akár gondolatban, akár valódi szavakkal... :))
36 hetes kismama
Ikreim vannak. Nagyon sokat énekeltem nekik. Mese dalokat leginkább. Sokat nem tudtam akkor még, csak fülesmackót, micimackót, vukot:-)
Mikor megszülettek, és felhozták nekem őket az őrzőbe, a kislányom iszonyatosan sírt és nem akarta abbahagyni. Már kétségbe voltam esve, mikor eszembe jutott, hogy énekelek neki. Elkezdtem a fülesmackót. Abban a pillanatban abbahagyta a sírást, és figyelt a kis szemeivel. Onnantól kezdve szerelem van közöttünk.
A kisfiam a másik szerelmem:-)
Én szoktam vele beszélgetni, az elsővel is beszélgettem. :)
Legutóbb azt mondtam, hogy nagyon szeretjük és sokan várják itt kint, de még jó sok időt maradjon bent a pocakomban. (17 hetes vagyok)
Az uh-ok előtt pedig azt szoktam kérni, mutassa meg magát. :)
Én a szüléskor beszélgettem utoljára így a lányommal(14hónapos), akkor azt beszélgettük meg, hogy milyen szépen születhetne meg, hogy segítsen, hogy segítsek neki(végül is 2óra alatt meglett a pici)
De végig mosolyogva gondoltam rá, kevesebb stressz ért a várandósság alatt, nem úgy a fiamnál, sajna ő régen volt pocaklakó:S nagy cula(2,5éves) nem emlékszem az utolsó beszélgetésünkre:)
Én énekelek és mesélek neki már régóta. Kedvenc a Sünbalázs :) Aztán még szoktam neki mesélni a születésről, hogy Ő is fel tudjon készülni és tudjuk segíteni egymást.
35 hkm
Én minden este mikor lefekszünk,simogatom / na persze napközben is/ és elmondom neki,hogy mi történt velünk aznap,mit csináltunk hol voltunk,mit csinálunk éppen.Meg mondom neki,hogy vigyázzon magára,egyen-igyon,rugdosson ilyesmi.És persze válaszol is,mindig rugdos ilyenkor.Csodálatos érzés! :D
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!