Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtátok el a párotoknak...

Hogy mondtátok el a párotoknak, hogy apa lesz?

Figyelt kérdés
Valami klassz ötlet kellene!
2012. febr. 2. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk így zajlott: hónapok óta próbálkoztunk, és szinte minden hónapban késett a menzeszem, így reménykedtünk hogy hátha most, hátha most. Utolsó ilyen "késésnél" ismét vettünk egy tesztet, de én úgy voltam vele úgysem lesz semmi, párom viszont állította most már tuti összejött a baba. Eltérő véleményünk miatt fogadtunk 1 ft-ban mi lesz az eredmény. Még párom elment fürdeni én megcsináltam a tesztet, ami pozitív lett. Bementem a szobába, lefeküdtem tv-ni, magamhoz vettem az 1 ft-ot. Aztán bejött párom is, lefeküdt mellém én pedig egy árva szó nélkül a kezébe raktam az 1 Ft-ot. Pár másodperc után leesett neki, nagyon aranyos volt :)
2012. febr. 2. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ha tervezitek a babát akkor teljesen mindegy, hogy mondod el úgy is örülni fog

mi együtt csináltuk a tesztet és együtt is néztük meg

2012. febr. 2. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
terveztük mi is, együtt csináltuk a tesztet, együtt lestünk, hogy nahát :)
2012. febr. 2. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején én is tettem fel ilyen kérdést, ha nem haragszol, belinkelem, olyan aranyos ötleteket kaptam. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. febr. 2. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 nappal később teszteltem pozitívat, mint a 4. válaszoló. Nehéz volt, de megvártam a mikulást az örömhírrel. Egy pár kiscipőt csomagoltam be és adtam oda neki. Nagyon örült!
2012. febr. 2. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én anno pont december hatodikán teszteltem. Míg én a fürdőszobában ténykedtem (megbeszéltük, hogy kivárjuk az 5 percet és együtt nézzük meg az eredményt), párom a nappaliban várt. Nem kellett az 5 perc. Amint a tesztcsíkot érte az "anyag", máris látszott az eredmény! :D

Úgy kiabáltam, hogy "gyere gyorsan, "kétcsíkosak vagyunk"!"... :D

2012. febr. 2. 15:02
 7/7 Szerénke41 ***** válasza:
100%

Én december 3-án teszteltem pozitívat, az elmaradt menszesz utáni 3. napon. Elhatároztam, hogy kibírom Szentestéig, és ez lesz a legszebb ajándék a páromnak. Egy ideig ment is, ő pedig nem sejtett semmit, mert nem voltak rosszulléteim. De persze nem bírtam ki, muszáj volt megosztanom vele.

Sokat agyaltam rajta én is, hogyan is történjen ez a megismételhetetlen pillanat. Végül elmentünk a kedvenc olasz éttermünkbe, ahol előre beavattam a pincéreket, hiszen jól ismertük egymást. Kaptunk egy szép asztalt egy szeparált sarokban, igazi régi olasz zenét. A ,,hagyományos módon", kiscipővel leptem őt meg, egy gyönyörűen becsomagolt dobozban, amelyben volt egy kis babakártya egy verssel és egy üzenettel a babától,hogy mikor érkezik.

Volt nagy meglepetés és öröm, majd érkezett az étterem ajándéka is...

A nagyszülők viszont tényleg Szenteste lettek beavatva.

2012. febr. 2. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!