Hogy mondtátok el a párotoknak, hogy apa lesz?
ha tervezitek a babát akkor teljesen mindegy, hogy mondod el úgy is örülni fog
mi együtt csináltuk a tesztet és együtt is néztük meg
Annak idején én is tettem fel ilyen kérdést, ha nem haragszol, belinkelem, olyan aranyos ötleteket kaptam. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én anno pont december hatodikán teszteltem. Míg én a fürdőszobában ténykedtem (megbeszéltük, hogy kivárjuk az 5 percet és együtt nézzük meg az eredményt), párom a nappaliban várt. Nem kellett az 5 perc. Amint a tesztcsíkot érte az "anyag", máris látszott az eredmény! :D
Úgy kiabáltam, hogy "gyere gyorsan, "kétcsíkosak vagyunk"!"... :D
Én december 3-án teszteltem pozitívat, az elmaradt menszesz utáni 3. napon. Elhatároztam, hogy kibírom Szentestéig, és ez lesz a legszebb ajándék a páromnak. Egy ideig ment is, ő pedig nem sejtett semmit, mert nem voltak rosszulléteim. De persze nem bírtam ki, muszáj volt megosztanom vele.
Sokat agyaltam rajta én is, hogyan is történjen ez a megismételhetetlen pillanat. Végül elmentünk a kedvenc olasz éttermünkbe, ahol előre beavattam a pincéreket, hiszen jól ismertük egymást. Kaptunk egy szép asztalt egy szeparált sarokban, igazi régi olasz zenét. A ,,hagyományos módon", kiscipővel leptem őt meg, egy gyönyörűen becsomagolt dobozban, amelyben volt egy kis babakártya egy verssel és egy üzenettel a babától,hogy mikor érkezik.
Volt nagy meglepetés és öröm, majd érkezett az étterem ajándéka is...
A nagyszülők viszont tényleg Szenteste lettek beavatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!