Schüssler-só terhesen?
Figyelt kérdés
Használt valaki terhesen? És mire? Melyiket?
Hallottam, hogy keményedésre a 7-es ajánlott. Igaz?
2012. ápr. 12. 19:03
1/7 anonim 

válasza:

Én nem hallottam még róla, keményedésre Magnerot-ot szedek, 3x1-et.
18hkm
2/7 anonim 

válasza:

Engem is érdekelne a válasz. Az egyik kismama újságban olvastam róla, és felkeltette az érdeklődésemet.
3/7 anonim 

válasza:

engem is nagyon érdekelne!!! :-)
4/7 anonim 

válasza:

A 7-es magnézium phosphoricum, szóval végeredményben magnézium.
MAGNEZIUM PHOSPHORICUM Schüssler-só (MgHPO4 * 3H2O): mely Schüssler-só idegrendszeri és nyugtató hatású lehet, görcsoldó és frissítő, élénkítő hatású, kiváló (kiegészítő) fájdalomcsillapító idegfájdalmak, migrénes hajlam, és kólikák (hasi görcsök) esetén.
Ez kb olyan mint a homeopátia, szóval nyugodtan szedhető.
5/7 agleh 

válasza:

Én is a 7- est használtam végig, a védőnőm ajánlotta mivel migrénes vagyok illetve a 12. hétig voltam. Azóta azt szedem megelőzés végett, illetve a magneb6 helyett, ez jó mindenre.Ajánlom mindenkinek!
37 hkm
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És esetleg a terhességi csíkok megelőzéséről hallottátok, hogy a Calcium és Silicium sót kell felváltva szedni?! Erről tudtok valamit?
2012. ápr. 13. 10:04
7/7 anonim 

válasza:

Lehet szedni a Schüssler sókat nyugodtan, mivel ásványi sók, természetes anyagok. A terhességi csíkok ellen még nem hallottam a sókat, de akkor ha tényleg jók, akkor krémet vegyél belőlük, és próbáld azzal kenni a bőröd. Elvileg mindegyik sóból van krém is, csak rendeltetni kell a gyógyszertárosokkal ha nincs készleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!