Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mensi szerinti 6 hetes terhese...

Mensi szerinti 6 hetes terhesen mit mutatott az UH? Kinek milyen élménye van?

Figyelt kérdés
Pont ma léptem a 6. hétbe, ma megyek az első vizsgáltra! Ezért kíváncsiskodom... :)
2012. ápr. 11. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:

5+5 hetesen egy pulzáló "csomót", és szabályos szikhólyagot, petezsákkal. (Hasin, nekem sosem csináltak hüvelyit, bár tökéletesen látszott minden, szóval nem hiszem, hogy úgy más lett volna)

A legszebb kiscsomó volt, amit életemben láttam! :)

36 hetes kismama

2012. ápr. 11. 10:03
 2/6 anonim válasza:
Nekem pont 6 hetesen csináltak uh-t(1 hete)és tisztán látszott a petezsák és benne a babó.
2012. ápr. 11. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
én is egy pulzáló kis csomót láttam :) icipici házikóban volt az icipici foltocska és abban a kis dobogó csomó :) ez volt a petezsákban a kisbabám
2012. ápr. 11. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 6+3hetesen csak szikhólyag volt a petezsákban, semmi pulzálás :(

Remélem következő alkalommal már többet látok.

2012. ápr. 11. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
kis paca, dobogó szívvel :))
2012. ápr. 11. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát kiderült,hogy 6 terhesség- 4 hetes magzattal,így "csak" egy 9mm-es petezsák van! Majd pár hét múlva :)
2012. ápr. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!