Gender maker tesztet csináltam,15 hetes terhesen. Lány mutatott, de utána meg akartam nézni milyen egy fiús teszt?
Még soha nem hallottam erről. Nekem a google vmi fórumot adott ki elsőnek, mikor beírtam a nevet. Senki nem mondott jót róla. Volt, akinek lányt mutatott, de fiú lett. Azt is írják, h ha nem első vizeletből csinálod, akkor nem lesz jó az eredmény. Meg azt, h sokaknak lila lett és az fiút jelent.
Tovább nézelődöm. Írok, ha találtam vmi érdekeset.
Komolyan elhiszed, hogy ki tudja mutatni??
Ha igy lenne, akkor senkinél sem csinálnának megzatívviszgálatot a gentikaai betegségek kiszűréséhez.
Max a magzatvízből lehet megállapítani a baba nemét.
Köszönöm!!!
Én első vizeletből csináltam. Csak 1 fiúsat ha találnék! De eddig semmi.
Erről van szó egyébként:
Második:
nem genetikai betegségeket mutat ki a teszt. A magzatvíz vizsgálat meg arra való. Ne beszélj butaságot. Ez a magzat nemét mutatja, az amniocentézis meg betegségeket szűr.
Hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül? Szívesen kipróbálnám!!!
Tuncy,
nagyon köszi, hogy kerestél, de ez is lány! Nekem is ilyen piszkos rózsaszínes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!