Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gender maker tesztet csináltam...

Gender maker tesztet csináltam,15 hetes terhesen. Lány mutatott, de utána meg akartam nézni milyen egy fiús teszt?

Figyelt kérdés
Rákerestem youtube-on is, googleban képeket is, blogokban is, de mind-mind lány! Csak a lányos anyák teszik fel a tesztet? Vagy mindenkinek lányt mutat? Lett már valakinek fiú a gender maker teszt?
2011. jún. 4. 10:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
29%

10:29

AZ UH-on látod, ha jól látod, nem?

Istenem mennyi hüyleséget lehet kismamákra rásózni:-((((((((((((

2011. jún. 4. 10:41
 12/27 A kérdező kommentje:
Figyelj, marhára nem érdekel mit lehet a kismamákra rásózni! Nem ez a kérdés!!! Az a kérdés a gyengébbek kedvéért, hogy látott-e valaki már ebből a tesztből olyat, ami fiút mutat! A véleményed tartsd meg nyugodtan. A válaszaid nem hasznosak!
2011. jún. 4. 10:43
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
2011. jún. 4. 11:03
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is kedves utolsó, de ez egy eladó teszt. Nekem olyan kell, amit elvégeztek, és aszerint fiú. Mindegy, hogy később igaza lett-e a tesztnek, csak van-e olyan egyáltalán, ami azt mutatja: a baba kisfiú!
2011. jún. 4. 11:09
 15/27 anonim ***** válasza:
39%

Kedves kérdező! Imádom, mikor azok a válaszolók vannak leugatva, akik bár semmivel sem offolnak többet, mint más válaszolók, viszont a kérdező számára negatív véleményt adnak...

A 10:41-es egyszerűen pejoratív hangvételben közölte a véleményét, nagy általánosságban kiterjesztve a kismamákra. Erre Te nekiugrottál a torkának, szó szerint lefejezve és elvéreztetve a negatív véleményt. Szép...

Hogy a kérdésedre válaszoljak: a barátnőm csinált ilyen tesztet, bár képe nincs róla. Fiút mutatott, tisztán és kivehetően. Szóval létezik, hogy fiút mutat, csak kérdés, hogy mekkora arányban, illetve, hogy lehet-e bízni - mivelhogy rá egy hétre UH-n kiderült, hogy kislány, és az is lett.

2011. jún. 4. 11:16
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó, hogy érdemben is válaszoltál.

Akinek meg a "torkának ugrottam" épp azt bizonygatta, hog ez mekkora hülyeség, és a kismamákra minden hülyeséget rá lehet sózni. Én NEM azt kérdeztem, hogy ez valóban megmutatja-e, vagy hogy igazat mutat-e, vagy hogy rá lehet-e ezt sózni a kismamákra. Én csakis azt kérdeztem, hogy létezik-e akinek bekékül, mert én egyetlen egyet sem leltem ilyet. Ennyi. Nem érdekel ki miben hisz, a kérdés ennyi volt: létezik-e ez kékben. Mit nem lehet ezen érteni?

2011. jún. 4. 11:22
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező kismami,már engem is roppantul érdekel ez a dolog,mert nekem is kislányt mutatott és eddig amikor érdeklődtem,szintén mindenkinek rózsaszín volt.Szóval nem tudom,hogy lehet-e ebben hinni.De az is nagyon érdekelne,hogy végülis nálad kiderült-e,hogy jó eredmény adott.Köszi előre is a válaszod.
2011. júl. 12. 06:57
 18/27 A kérdező kommentje:

Most olvastalak csak, remélem még elolvasod a választ:

Nekem jót mutatott!!! Valóban kislány. :)

2011. júl. 17. 10:56
 19/27 anonim ***** válasza:
Érdeklődni szeretnék,aki végül itt megcsinálta , hányadik hétben ? És jó lett-e az eredmény? köszi
2012. jan. 9. 12:58
 20/27 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én teszteltem is a Gendermakerrel, és ismerősök is, akiknek vettem már ilyet. Láttam már teljesen kék színűt, sajnos a kép már nincs meg róla. Az enyém lilás lett, és összehasonlítva a mellékelt papíron a színösszehasonlítóval egyértelmű, hogy kislányt mutatott. Két fiú után ez egy örömteli hír volt. Mivel kíváncsi természet vagyok, Intelligenderrel is teszteltem, az pedig egyértelműen fiút jelzett. Elkeseredtem rajta, de hittem, hogy ez rossz teszt, pedig annyian dícsérték. És szerencsére a 14. héten a 4D ultrahangon a szonográfus hölgy megerősített hitemben, kislányt vártam. Azóta már megszületett a kicsi lányunk, egyértelműen puncija van :)

Remélem, segítettem picit, és nem gond, hogy megírtam.

u.i.: ezek a tesztek nem lehetnek kamuk, hiszen tudományosan kikísérletezett dolgok, a hormonok, molekulák, stb. váltják ki a terhes vizeletből a színt, amely mutatja a baba nemét.

Ettől függetlenül nem 100%-os a teszt, de ez nem azt jelenti, hogy kamu. A fogamzásgátló sem 100%-os, mégsem írják/mondják rá, hogy kamu, nem igaz?

Üdv

2012. jan. 11. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!