Gender maker tesztet csináltam,15 hetes terhesen. Lány mutatott, de utána meg akartam nézni milyen egy fiús teszt?
Figyelt kérdés
Rákerestem youtube-on is, googleban képeket is, blogokban is, de mind-mind lány! Csak a lányos anyák teszik fel a tesztet? Vagy mindenkinek lányt mutat? Lett már valakinek fiú a gender maker teszt?2011. jún. 4. 10:06
21/27 anonim válasza:
azt hiszem én találtam fiúsat..bár neked már biztos megmondták,hogy ki is van a pocidban :)
22/27 anonim válasza:
a linket el is felejtettem :)) http://www.youtube.com/watch?v=F__V5vQG7z0&feature=related
23/27 anonim válasza:
Sajna nem sikerült a barátnőmnek sem, pedig gyönyörű szép pink-et mutatott! Csinálta neki is ismerőse,őneki sem jót mutatott!Akit kérdeztem,rózsaszínű több esetben. (De persze vannak kivételek, attól még másnak jó lehet)
25/27 anonim válasza:
Szia,ha jársz még,erre jó volt e a teszt?ÉN ma csináltam,hát lilás lett.
26/27 Földesi Viki válasza:
Megszeretném kérdezni esetleg aki meg csinálta ezt a tesztet és elrakta emlékbe nem változot el a színe. Mert nekem mikor megcsinálta rózsaszín lett elkeseredtem és vissza raktam a tartojába most ránéztem pár nap után és bekékült .
27/27 anonim válasza:
Ez a tesz egy car :) nekem ilyen kékes lilás izé lett. Irtam az eladónak,irta h az fiú.Lányom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!