Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gender maker tesztet csináltam...

Gender maker tesztet csináltam,15 hetes terhesen. Lány mutatott, de utána meg akartam nézni milyen egy fiús teszt?

Figyelt kérdés
Rákerestem youtube-on is, googleban képeket is, blogokban is, de mind-mind lány! Csak a lányos anyák teszik fel a tesztet? Vagy mindenkinek lányt mutat? Lett már valakinek fiú a gender maker teszt?
2011. jún. 4. 10:06
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
azt hiszem én találtam fiúsat..bár neked már biztos megmondták,hogy ki is van a pocidban :)
2012. jan. 14. 20:29
 22/27 anonim válasza:
2012. jan. 14. 20:30
 23/27 anonim ***** válasza:
Sajna nem sikerült a barátnőmnek sem, pedig gyönyörű szép pink-et mutatott! Csinálta neki is ismerőse,őneki sem jót mutatott!Akit kérdeztem,rózsaszínű több esetben. (De persze vannak kivételek, attól még másnak jó lehet)
2012. jan. 22. 10:43
 24/27 anonim ***** válasza:

Találtam egy blogot:

[link]

2012. máj. 28. 15:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia,ha jársz még,erre jó volt e a teszt?ÉN ma csináltam,hát lilás lett.
2013. dec. 30. 13:46
 26/27 Földesi Viki válasza:
Megszeretném kérdezni esetleg aki meg csinálta ezt a tesztet és elrakta emlékbe nem változot el a színe. Mert nekem mikor megcsinálta rózsaszín lett elkeseredtem és vissza raktam a tartojába most ránéztem pár nap után és bekékült .
2015. júl. 31. 10:43
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tesz egy car :) nekem ilyen kékes lilás izé lett. Irtam az eladónak,irta h az fiú.Lányom lett.
2015. aug. 4. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!