23 hetes terhesen már lehetnek keményedéseim?
Figyelt kérdés
Néha már érzem,hogy gyakorlatozik a méhem. Nem görcsölök, semmi fájdalom nincs,csak érzem néha a feszülést. Normális ez? Vagy beszélnem kéne a dokimmal? Köszi,ha írtok.2012. ápr. 12. 09:26
1/3 anonim válasza:
Én még csak 4 hónapos vagyok, de nekem egész éjszaka kemény volt a pocim. Bár ha belegondolok szinte sosem puha.
2/3 anonim válasza:
Nekem a második terhességgel már a 13. héten voltak, ilyenkor kőkemény gombóccá változik a méhem úgy fél percre. Eléggé megijedtem, de nincs problémánk eddig.
3/3 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok, és én is keményedek. Napi 4x2 magnerotot szedek. Kedves 2. válaszoló; megkérdezhetem hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!