Van itt olyan, aki gyógyszer mellett esett teherbe? ( nem minden második tinimamira gondolok, mert náluk most "ez a divat", hanem érett, felnőtt nőkre, akik nem hazudnak! )
Figyelt kérdés
lett valami baja a babának? még nem terveztük, de nem gond, hogy jött! viszont nagyon aggódom, hogy a sok felesleges bogyótól lehet-e valami károsodás benne..?2012. ápr. 10. 14:54
11/11 anonim válasza:
Velem is így volt, először magas hormontartalmú gyógyszert szedtem, aztán alacsonyra váltottam, a doki azt mondta, a védekezés így is ugyanúgy oké. Hát nem... így úgy hülyéskedett a menzeszem, aztán egyszercsak nem jött meg. Én lehet, hogy adok még egy esélyt a tablettának, mert minden más tényleg olyan ijeszttő, de az biztos, hogy másikat, és ezentúl jobban odafigyelek a jelekre. Azért merném ezt megtenni, mert azt remélem-gondolom, hogy a terhesség rendbeteszi annyira a hormonháztartásomat, hogy ne kavarjon be a tablettánál. Majd szólok, hogy bejött-e, vagy kistesó :D ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!