Állatira szenvedek a gyomorsavtól, segítenél? Bármilyen "gyógyszer, csodaszer", praktika jöhet! 31 hkm
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 15:10
1/16 anonim válasza:
Nekem a tej jött be, langyosan, nem hidegen.
Illetve Rennie-t lehet szedni.
Jó babavárást :)
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
Kevés tej, sok tej, vagy mindegy? Képes vagyok egyszerre ledönteni fél litert :)
2012. márc. 24. 15:14
4/16 anonim válasza:
hideg citromos vízről hallodtam jókat :) Minden jót!
5/16 anonim válasza:
A Salvus vizet nekem is dicsérték, de én rosszul lettem az ízétől. A tejből amennyi jól esik :)
1.
6/16 anonim válasza:
A Salvus olyan mintha sós vizet innál, ki lehet bírni.
7/16 anonim válasza:
Nekem a Rennie tűnik eddig a leggyorsabbnak, pár perc után már hat. De a legjobb, ha langyos tejet is iszol sokszor napközben, meg joghurtot vagy joghurtitalt.... Nekem éjszaka a legrosszabb, mindig van az ágy mellett Rennie..
Kitartás!!!!
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
2012. márc. 24. 15:43
9/16 anonim válasza:
a rennie-t tényleg szedheted és mostmár tök fini mentásban is lehet kapni, nekem abból egy elég szokott lenni
10/16 anonim válasza:
Egy kiskanál kristálycukor :) barátnőmnek ez segít :) persze vízzel idd meg. Vagy pedig szódabikarbóna (az is egy kis kanál) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!