Állatira szenvedek a gyomorsavtól, segítenél? Bármilyen "gyógyszer, csodaszer", praktika jöhet! 31 hkm
Szia én is igy vagyok csak én eleve refluxos vagyok beteg a gyomrom és semmi sem hat tejet kerülni kell a keksz nem segít felírtak egy szirupot a Gaviscont egy darabig jó volt mostmár nem.
Vigyázok arra mit eszek és ha este mégse tudnák aludi akkor megeszek egy csupaszkenyeret hogy legyen valami a gyomromban majd iszok szódabikarbónás vizet. Ha érzem h jön még fel iszok egy kicsit, és ez segített az utóbbi pár napban.
37 hetes kismama.
Eleinte segített a hideg tej és a Rennie is, de pár alkalom után már ezek sem.:( Én ebben az időszakban nagyon sokat éjszakáztam kint ülve a nappaliban, rengeteg könyvet elolvastam közben.:)
Na de hogy valami segítő jellegűt is írjak: a felpolcolt párnák azért segítettek, szóval nem szabad teljesen vízszintesen feküdni. És kitartás...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!